Minicamping La Perle in St. Medard la Rochette
Kleine camping in Limousin, departement Creuse

De familie Rijkx, bestaande uit Carola, Roy en de kinderen Danique en Donovan, zijn de trotse eigenaren van Minicamping La Perle in St. Medard la Rochette, een kleine camping in Limousin. Hier beschikt men over 33 met bomen afgebakende, maar erg ruime plaatsen, die allemaal in de schaduw én zon liggen en voorzien zijn van een eigen electra en wateraansluiting. Verblijven op kleine camping La Perle zal, zowel voor jong als voor oud, een verblijf zijn in een unieke omgeving, te midden in de Franse natuur. De combinatie van zon, water, gastvrijheid, rust, kleinschaligheid, gezelligheid en natuur maakt een vakantie hier onvergetelijk. Op Minicamping La Perle in St. Medard la Rochette, een kleine camping in Limousin, verhuurt men ook chalets, mobilhomes en tenten.

Minicamping La Perle in St. Medard la Rochette, Limousin, Frankrijk

 

Goede voorzieningen zijn er in overvloed op Minicamping La Perle in St. Medard la Rochette. Er is zijn twee geheel vernieuwde en gemoderniseerde sanitairgebouwen, er is een zwembad, een kinderbad, een speeltuin met o.a. een trampoline, een jeu de boulbaan, een konijnendorp, een speelweide en een restaurant/bar met (in het voor- en najaar overdekt) terras. Het zwembad is er sinds 2010 en is heerlijk om even in af te koelen en voor de kinderen leuk om in te spelen. Ook is er een speciaal kinderbadje. Op deze kleine camping is ook WiFi beschikbaar! In het gezellig restaurant met bar en terras, kunt u van een heerlijke maaltijd en/of drankje genieten.

Kleine camping La Perle in FRankrijk,

 

In de omgeving van Minicamping La perle in St. Medard la Rochette is voldoende gelegenheid om ook actief van uw vakantie te genieten. In de omgeving zijn namelijk veel bezienswaardigheden aanwezig, zoals musea, brocantes, Folklore Festival, weverij (Aubusson), kastelen, Oradour-sur-Glane, Vulcania, wolvenpark en gezellige, middeleeuwse stadjes. Daarnaast biedt de natuurlijke omgeving vele mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, te paardrijden, te golfen, te zwemmen (Lac de Vassivière) en te vissen. Men zegt immers niet voor niets dat het hier "de groene tuin van Frankrijk" betreft. De Creuse is een natuurlijke, rustige, groene omgeving om verliefd op te worden. Kom eens kamperen op deze leuke kleine camping en ervaar zelf het heerlijke Franse leven.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Limousin?
Bezoek dan eens de website van Minicamping La Perle in St. Medard la Rochette.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina