Minicamping L'Escargot in Theux
Kleine camping in België

Minicamping L'Escargot in Theux, een kleine camping in België biedt u de kleinschaligheid, de gezelligheid en de persoonlijke
touch van een minicamping, zonder toegevingen te doen op het vlak van comfort en luxe. In de nazomer van 2008 werd dit gloednieuwe kampeerconcept geopend voor iedereen die in stijl wil genieten van het landelijke leven op het Ardeense platteland (Regio Spa). De 22 zeer ruime kampeerplaatsen (150 à 200m²) zijn elk voorzien van een water- en stroomaansluiting (10A) en een afvoerputje. In het superdeluxe sanitair vindt u de douches, individuele wastafelcabines, familiebadkamer en toiletten. Bovendien is er op minicamping L'Escargot in Theux, een kleine camping in België, een Privé-Wellnessruimte ingericht, compleet met sauna, stoomcabine en solarium waar u heerlijk kunt ontspannen.

minicampoing L'Escargot in BelgieMinicamping l'Escargot in Theux ligt verscholen in het pitoreske, slaperige dorpje Jevoumont (gemeente Theux), op een heuveltop, met uitzicht over de bossen rond Spa, bronnenstad bij uitstek. Het is een oase van rust, omringd door weilanden en dus de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de stilte. De omgeving heeft zijn bezoekers ontzettend veel te bieden. U kunt er niet alleen geweldig mooi wandelen in de ongerepte natuur, ook de (getrainde) fietser, wielrenner of mountainbiker kan er zijn hart ophalen. De camping is tevens een perfecte uitvalsbasis voor daguitstapjes naar één van de vele toeristische attracties,maar ook een stadsbezoek (bijv. Spa en Malmedy maar ook Luik, Maastricht en Aken) behoort tot de mogelijkheden.

Boerderijcamoing L'Escargot in Belgie, minicamping en kleine camping

Nu volgt een kleine opsomming van activiteiten die u kunt maken als u kampeert op minicamping L'Escargot in Theux: op het circuit van Francorchamps is altijd wel wat te doen, Fordstia is een dierenpark met veel aandacht voor de natuur, waar u de dieren die oorspronkelijk de Ardennen bevolkten kunt ontdekken. Chateau de Franchimont,ruïnes van het kasteel dat zijn oorsprong kent ergens in de 11 eeuw. Ook hier in de omgeving, in De Panne, is Plopsaland met alle figuren van studio 100 en heel veel attracties.
Zoals gezegd is dit slecht een kleine samenvatting.

Wilt u meer weten wat er te doen is vanaf deze kleine camping in België?
Bezoek dan eens de website van minicamping L'Escargot in Theux

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina