Minicamping Krijger in Meliskerke
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Voor een rustige vakantie op het Zeeuwse platteland kunt u bij Minicamping Krijger in Meliskerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, uitstekend terecht. Het bijbehorende akkerbouwbedrijf is gelegen nabij het rustieke Mariekerke, in het hartje van Walcheren, aan een rustig binnenweggetje. Hier kunt u terecht voor een plaatsje met uw eigen kampeermiddel. Er zijn 25 plaatsen voor een tent, caravan, camper of vouwwagen. Alle plaatsen hebben de beschikking over een stroomvoorziening en ze zijn geheel omzoomd met een prachtige windsingel, met zowel zonnige als schaduwrijke plaatsen. Naast de minicamping, die aangesloten is bij de SVR, verhuurt men op Minicamping Krijger in Meliskerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, 2 chalets voor maximaal 4 personen, 4 appartementen (2, 4 en 6 persoons) en een 6 persoons zomerwoning.

Minicamping Krijger in Meliskerke


Er zijn ruime en schone faciliteiten op Minicamping Krijger in Meliskerke, zoals 6 verwarmde wc's, 4douches en een afwasruimte met warm water aanwezig en netjes onderhouden plaatsen met elektra en WiFi. Het toiletgebouw is ruim en schoon. Er is een aparte afwasruimte en een stortplaats voor het chemisch toilet. Ook aan de kinderen is gedacht, het is namelijk een kindvriendelijke en heerlijk rustige camping en er zijn diverse speeltoestellen, zoals een klimrek/ schommel/ glijbaan en een trampoline. Voor kleine kinderen zijn er traptrekkers aanwezig. Er worden geen activiteiten georganiseerd en er is geen recreatieruimte aanwezig.En natuurlijk is er uistekende en gratis wifi op de gehele boerderijcamping. Voor fietsen is er een overdekte ruimte met stopcontacten beschikbaar.

Ook aan kinderen is gedacht op camping Krijger

 

Op 6 minuten rijden met de auto of een klein kwartier fietsen van Minicamping Krijger in Meliskerke vindt u het strand van Zoutelande. Ook plaatsen als Middelburg, Veere, Domburg , Westkapelle en Vlissingen liggen op fietsafstand van onze camping. De camping ligt aan een fietsknooppunten route, maar kan ook het startpunt zijn van een stevige wandeling. In het dorp Meliskerke (2 km) kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen bij de supermarkt, slagerij en warme bakker. Daarnaast is het ook mogelijk om in het dorp fietsen te huren.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Krijger in Meliskerke

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina