Minicamping Koegras in Julianadorp
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping Koegras in Julianadorp, een boerderijcamping in Noord-Holland, is een gezellige camping op slechts 2,5 km van het strand en in het centrum van Julianadorp. Alle voorzieningen zijn dus dichtbij. Op de camping vindt u 25 ruime, goed beschutte kampeerplaatsen met 6 amp. elektra. Een mooie haag van bomen rondom het terrein biedt u deze beschutting . De camping is geschikt voor zowel gezinnen met kinderen, (echt)paren en 50+ers. Het terrein is autovrij, dus veilig en rustig. Ook uw eventuele hond is (wel aangelijnd) welkom op Minicamping Koegras in Julianadorp, een boerderijcamping in Noord-Holland.

 

Op minicamping Koegras in Julianadorp zijn uitstekende voorzieningen, het sanitair gebouw is modern, schoon en heerlijk verwarmd. Voor de gasten op de boerderijcamping is gratis wifi beschikbaar. Er is een grote recreatieruimte met een leestafel, een spelletjeskast, speelgoed , informatie over de omgeving etc. Er is en overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fiets. Ook zijn er goede voorzieningen voor gasten die met de camper komen.


In Julianadorp, waar minicamping Koegras is gevestigd, maar ook in de omgeving is van alles te doen. De camping is een prima uitvalsbasis voor mooie (fiets) tochten door het duingebied of het bloembollen land. Natuurlijk gaat u ook een paar keer naar het mooie Noordzee strand. Ook bent u zo in leuke plaatsen als Den Helder, Callantsoog, Schagen, Hoorn en Alkmaar. Ontdek ook eens het mooie eiland Texel. Met een kwartiertje rijden bent u bij de boot.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Noord-Holland?

Bezoek dan eens de website van Minicamping Koegras in Julianadorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina