Minicamping Kleine Weel in Warder
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping Kleine Weel in Warder, een boerencamping in de provincie Noord-Holland wordt beheerd door Henk en Margo de Boer. Warder is gelegen achter de IJselmeerdijk nabij Edam en Volendam. Het is een prachtige kleine camping met 9 toeristische plaatsen en 15 vaste plaatsen. De camping is gelegen aan het gelijknamige meertje Kleine Weel en ligt vlak achter de dijk die toegang geeft tot het eigen strandje van de camping, dus rust is gegagandeerd. Zoals u ziet is minicamping Kleine Weel in Warder, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, de plek om tot rust te komen.

Minicamping Kleine Weel in Warder, boerdencamping in Noord-Holland


De voorzieningen op minicamping Kleine Weel in Warder zijn in voldoende mate aanwezig. Het sanitair bestaat o.a. uit 2 spoelplaatsen, 2 douches en 4 toiletten. Ook is er een aparte wasgelegenheid. Tevens is er een recreatieruimte voor de gasten. De camping is minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, er zijn geen speeltoestellen. Indien u het kamperen wilt leren dan kunt u natuurlijk eerst de voor 4 personenen geschikte stacaravan huren.

Boerderijcamping Kleine Weel in Warder, boerencamping in Noord-Holland

Naast de recreatieve voorzieningen die de camping zelf biedt, zoals het strandje met o.a. zwem en vismogelijkheid is dit natuurlijk een mooi startpunt voor het maken van fietstochten. Mocht u liever met de auto gaan dan zijn plaatsen als Hoorn, Amsterdam en Alkmaar zeker een bezoek waard. Maar natuurlijk zijn de plaatsen die in de buurt van minicamping Kleine Weel in Warder ook een must. Volendam, Edam of Marken zijn slechts een paar voorbeelden.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Kleine Weel in Warder.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina