Minicamping Klein Baasdam in Tubbergen
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Minicamping Klein Baasdam in Tubbergen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente) wordt ook wel Camping en Gastboerderij Klein Baasdam genoemd, dit naar de naam van de eigenaren, de familie Gast. Er is plaats voor 25 caravans/tenten die over verschillende veldjes verdeeld zijn. U geeft uw wens door (zon, schaduw) en gezamenlijk wordt een mooi plekje gezocht. Ook beschikt men hier over 3 B&B kamers, een 4 persoons chalet en een vakantiewoning voor ongeveer 6 personen, ook geschikt voor minder validen. Een mooie plek in Twente om te verblijven dus, Minicamping Klein Baasdam in Tubbergen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel.

 

Visvijver bij Minicamping Klein Baasdam in Tubbergen

 

Er zijn goede en natuurlijk ruim voldoende faciliteiten aanwezig op Minicamping Klein Baasdam in Tubbergen aanwezig. Er zijn 6 douches/wastafels, 6 toiletten, 2 urinoirs, afwasgelegenheid en diverse witgoed apparaten. Voor de kinderen is er veel gelegenheid om zich te vermaken, er zijn 5 schommels, een klimrek/loopbrug, glijbanen en een zandbak. In de zomer wordt er een zwembad opgezet. Ook zijn er natuurlijk kleine dieren, schapen en geiten aanwezig. Uniek is dat er een eigen visvijver (geheel omheind natuurlijk) aanwezig.Heeft u een electrische fiets? Deze kunt u hier ook opladen. En...u kunt hier beschikken over gratis Wifi!. Allemaal voorzieningen die bij de hele schappelijke prijs inzitten.

 

Minicamping Klein Baasdam in Tubbergen, boerderijcamping in Twente

 

Tegenover Minicamping Klein Baasdam in Tubbergen ligt het Landgoed Baasdam. Dit is een bos waar u naar hartelust kunt wandelen. De afstand tot het dorp Tubbergen is 1.5 kilometer. In de nabije omgeving liggen de plaatsen: Ootmarsum, Vasse en Almelo. Verder vindt u in de omgeving van Tubbergen: De St.Pancratiusbasiliek, bekend om haar gebrandschilderde ramen door de 5 generaties Nicolas, De Kroezeboom, een minstens 500 jaar oude eik waar vroeger kerkdiensten werden gehouden, De Havezathe Herinckhave, het Dr.Schaepmanmonument en Havezathe de Eeshof. Natuurlijk is er in deze mooie omgeving in het Twentse land nog veel meer te zien.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Klein Baasdam in Tubbergen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina