Minicamping Klaverwijk in Colijnsplaat
Boerencamping in Zeeland

Minicamping Klaverwijk in Colijnsplaat, een boerencamping in de provincie Zeeland is een camping voor eindeloos kampeerplezier. Het is een rustig gelegen boerderijcamping in het Noord-Bevelandse polderlandschap en ligt in directe omgeving van strand, surfcentrum, duiksportlocaties, viswater en Nationaal Park Oosterschelde. De centrale ligging, in het hart van Zeeland, biedt eindeloos veel mogelijkheden om optimaal te genieten van uw vakantie.

MInicamping Klaverwijk in Zeeland

 

Op minicamping Klaverwijk in Colijnsplaat is bij iedere kampeerplaats, van minimaal 120 m², een elektrische (minimaal 10 ampère) aansluiting en watervoorziening aanwezig. Voor de campergasten zijn er op het terrein kampeerplaatsen met gras doorgroeide tegels. Uw chemisch toilet kunt u ledigen in de daarvoor aanwezige stortplaats. In de schuur zijn een badmintonveld, een basketbalnet en een recreatieruimte met TV, voerbalspel, tafeltennisspel, diepvries, koelkast en magnetron. Ook is er Wifi op de camping aanwezig. De toiletgebouwen zijn voorzien van een verwarmde doucheruimte, voorzieningen voor de allerkleinste kampeerders, een wasmachine, een centrifuge en een strijkunit.

Boerdrij klaverwijk in Zeeland

 

U bent binnen de kortste tijd in de toeristische stadjes of winkelcentra van Zeeland, zoals Veere Middelburg, Renesse of Domburg. Ook België, met zijn preachtige steden en buitenlandse sfeer is dichtbij (b.v. Brugge 50 km). Sportieve gasten, kunnen met onze hoeve als basis, al wandelend of fietsend de Zeeuwse Delta ontdekken en genieten van de diversiteit aan landschappen die onze provincie biedt. Op minicamping Klaverwijk in Colijnsplaat is alle comfort aanwezig om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van Minicamping Klaverwijk in Colijnsplaat.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina