Minicamping Klapwijk in Burgh-Haamstede
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping Klapwijk in Burgh-Haamstede, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is een rustig gelegen camping die op loopafstand van het dorp met het gezellige haventje én van het strand en de bossen ligt. De boerderijcamping heeft een oppervlakte 2,5 ha. en biedt ge kampeerders de keuze uit plaatsen van 100 m² en van zelfs 250 m². Natuurlijk moet er wel meer betaald worden voor de grote plaatsen. Alle 25 plaatsen zijn voorzien van electra, en die van 250 m² ook nog vaneen watertapkraan. U heeft dus veel keuze als u komt kamperen op Minicamping Klapwijk in Burgh-Haamstede, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.

 

Minicamping Klapwijk in Burgh-Haamstede, Zeeland

 

Er is een mooie en nette sanitairruimte op Minicamping Klapwijk in Burgh-Haamstede. Hier vindt u de douche, de toiletten en de wastafels. Het gebruik van warm water is bij de prijs inbegrepen. Ook heeft men een leuke kleine recratieruimte gemaakt, hier kunt u gezellig met de andere gasten kletsen. De andere voorzieningen, zoals het strand en de bossen, vindt u op slechts 1 kilometer afstand van deze boerderijcamping. Heerlijk luieren of wandelen over het strand, of indien u meer beschutting wilt maakt u de wandeling door de bossen. Maar bovenal: de mooiste voorziening is gratis: u kunt hier gebruik maken van de meeste zonuren van Nederland.

Grote plaatsen op Minicamping Klapwijk in Burgh-Haamstede

 

 

De omgeving van Minicamping Klapwijk in Burgh-Haamstede biedt u vele uitgangsmogelijkheden. U kunt zich wel een paar dagen vermaken op het Deltapark Neeltje Jans, een overzicht over de Deltawerken en hele leuke attracties voor de kinderen. Ook Slot Haamstede ligt dichtbij. Hier vindt u het kasteel uit de 13e eeuw welke in in mooie natuurgebied gelegen is. Ook de plaatsen Renesse, Zierikzee en Middelburg zijn naturulijk meer dan een bezoek waard. Ondanks dat het aan de kust natuurlijk wel wat meer kan waaien, kunt u het allerbeste op de fiets Schouwen-Duiveland ontdekken. Leuke fietspaden door het duingebied en over het eiland maken hier een onvergetelijke vakantie van.

 

Wilt u meer weten over deze Boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Klapwijk in Burgh-Haamstede.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina