Minicamping Karnemelkshoek in Ritthem
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping Karnemelkshoek in Ritthem, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is rustig gelegen aan de rand van het Ritthemse bos niet ver van de plaatsen Oost-Souburg, Vlissingen, Middelburg en op zo’n 500 meter van de Westerschelde. Ook toeristische plaatsen zo als Zoutelande, Domburg en Veere zijn gemakkelijk vanaf de camping te bereiken. De mini camping beschikt over plaatsen van ruim 150 m2, over de gehele camping zijn er diverse water-tappunten. Ieder plaats op minicamping Karnemelkshoek in Ritthem, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is voorzien van een elektriciteitsaansluiting van 6 ampére.

 

Boerderijcamping Karnemelkshoek in Ritthem, mini camping in Zeeland

 

Alle voorzieningen op minicamping Karnemelkshoek in Ritthem zijn goed. De mini camping beschikt over een toilet/douchegebouw met 2 dames en 2 heren toiletten, 3 douches waaronder 1 familie douche en een wastablau met 4 wasbakken met warm en koud water. Buiten dit gebouw is er een afwasplaats met 2 wasbakken voorzien van warm en koud water. Ook is er een stortplaats voor chemisch toilet en vuilwater aanwezig op de camping. Op de camping bevindt zich ook de uitspanning, deze is dagelijks geopend en hier kunt u terecht voor diverse consumpties voor een redelijke prijs.De camping is kindvriendelijk en er diverse speeltoestellen. Ook zijn er diverse skelters die gratis gebruikt mogen worden. En..... natuurlijk zijn er ook boerderijdieren.

Mini camping Karnemelkshoek in Ritthem, boerderijcamping Zeeland

 

Zeeland is natuurlijk de provincie van het water. De Deltawerken, Neeltje Jans en het voetbalmuseum zijn leuke en interessante attracties om te bezoeken. Op de camping zijn diverse folders, kranten, gidsen en natuurlijk fietsroutes in de Uitspanning. Tijdens het seizoen organiseren de eigenaren van Minicamping Karnemelkshoek in Ritthem diverse activiteiten. Natuurlijk de bingo, barbeque, knutselen voor kinderen of een spelletje Boerengolf,lekkers spelen in het hoge gras, heel leuk om te doen.

 

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeealand?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Karnemelkshoek in Ritthem.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina