Minicamping Kaap West in Burgh-Haamstede
Kleine camping in de provincie Zeeland.

Fijn dat u de website van minicamping Kaap West in Burgh-Haamstede, een kleine camping in de provincie Zeeland bezoekt. Deze camping was tot eind december 2018 een begrip onder de naam camping Cauershof. Sinds januari 2019 zijn Hanne en Thijs, de nieuwe en trotse eigenaren van deze mooie plek. Hun droom kwam uit! Ze zijn ondernemend, natuurliefhebbers en hebben mooie plannen om het hun gasten naar de zin te maken. Ze wilden terug naar de kust en toen Zeeland, de plek waar Thijs geboren en getogen is, zich aandiende waren ze direct verkocht.
De mini-camping ligt tussen de akkervelden van Burgh Haamstede en ligt prachtig in het groen. Het is een mooie plek voor gezinnen met jonge kinderen maar ook voor mensen die een actieve vakantie willen, is er genoeg te doen. Er zijn 25 ruime kampeerplaatsen met veel privacy. Elke kampeerplaats op minicamping Kaap West in Burgh-Haamstede, een kleine camping in de provincie Zeeland is voorzien van elektra, wifi en waterpunten.

Camping Kaap West in Zeeland
De campinggasten kunnen gebruik maken van een wasmachine, koelkast en vriezer. Ook is er de mogelijkheid om fietsen binnen te zetten en deze zo nodig op te laden. Voor de kinderen is er een speeltuintje op de camping. Daarnaast is er ook een tafeltennistafel en een voetbaltafel. Vanaf de minicamping Kaap West in Burgh-Haamstede is er genoeg te doen. Er is natuurlijk het strand waar je kan zonnen en watersporten. Hieraan grenzend liggen de Domeinen, een prachtig duinbos met veel wandel en fietsroutes en voor de echte waaghalzen, het klimbos. De camping ligt aan Nationaal park, de Oosterschelde, hierlangs lopen verschillende fietsroutes. Maar ook voor watersport, vissen en vogel-spotten is het een uitstekend gebied.

..............................

Op 10 minuten rijden ligt het Deltapark Neeltje Jans. Dit is een speelparadijs voor kinderen. Het park is heel interactief opgezet, met attracties, een groot aquarium en een zeehonden-show. Ook bieden zij rondvaarten op de Oosterschelde aan. Voor de echt Zeeuwse beleving, kunt u als afsluiting verse Zeeuwse mosselen eten bij de Viskwekerij Neeltje Jans. Zij houden de hele productieketen in eigenhand. Van mosselzaad tot aan het verpakken en transport. Hierdoor kunnen zij versheidgarantie garanderen en komende de mosselen rechtstreeks vanuit de viskwekerij naar u toe.

..............................camping Kaap West in Zeeland
Op een kleine 20 minuten afstand van de camping is het historische stadje Zierikzee te vinden. Het is een stad met veel monumentale gebouwen, leuke winkeltjes en gezellige terrasjes. Een kleine 30 minuten rijden van de camping is het Watersnoodmuseum. Het museum is gevestigd in de vier caissons, die gebruikt zijn voor de sluiting van het laatste stroomgat. Als je het museum binnenloopt stap je in de geschiedenis van het water van 1953 tot nu. Op 30 minuten rijden is Middelburg te vinden. Het is de hoofdstad van Zeeland. Het is een monumentale stad met veel historische gebouwen. De stad heeft een rijke geschiedenis die je nog steeds in het huidige straatbeeld terugziet. De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige stad.

Wilt u de ontwikkelingen van deze kleine camping in Zeeland volgen?
Kijk dan hier regelmatig op de website van Minicamping Kaap West in Burgh-Haamstede

 

 

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina