Minicamping Joanneshoeve in De Cocksdorp
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland (Texel)

Jeroen en Mandy Backer zijn de eigenaren van Minicamping De Joanneshoeve nabij De Cocksdorp, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland. De Cocksdorp is een dorp op het mooie Waddeneiland Texel. Op deze leuke en gemoedelijke minicamping zijn 15 plaatsen van ieder ongeveer 150 vierkante meter, dus aan ruimte geen gebrek. Alle plaatsen zijn voorzien van electriciteit. Het kampeerterrein is omgeven door een boomsingel, hetgeen een natuurlijke beschutting geeft. Kom ook ervaren waarom vele kampeerders telkens terugkomen op Minicamping Joanneshoeve in De Cocksdorp, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland (Texel).


Minicamping Joanneshoeve in De Cocksdorp op Texel.

Er zijn goede voorzieningen op Minicamping Joanneshoeve nabij De Cocksdorp. Ruimte genoeg voor uw auto, de fiets kan mooi droog staan in de fietsenstalling, daar is ook een oplaadpunt voor de electrische fiets aanwezig. Het sanitair is gewoon super en bestaat uit 2 douches (met themostaatkranen), 2 toileten, 2 wasgelegenheden, een urinoir en natuurlijk een afwasgelegenheid. Daarnaast is er een koelkast, een wasmachine en een EHBO box. Op de boerderijcamping is ook een AED aanwezig. Gasten kunnen gratis gebruik maken van WiFi. Voor de kinderen zijn er geen speeltoestellen aanwezig. Mocht u in het voor- en naseizoen hier willen kamperen, dan kan uw kampeermiddel hier tijdelijk gestald worden. Dat kan trouwens ook gedurende de winter, er is een overdekte en geïsoleerde stalling aanwezig.

Boerderijcamping Joanneshoeve in De Cocksdorp op Texel

 

Texel is een schitterend Waddeneiland, er zijn mooie bloembollenvelden en schitterende natuurgebieden. Hier kunt u genieten van de stilte en de vogels en andere dieren. Maak vanaf Minicamping Joanneshoeve nabij De Cocksdorp deze door Nico en Saskia samengestelde wandelroute. Vanaf de boerderijcamping kunt u diverse uitstapjes maken, er zijn leuke excusrsies, de vuurtoren is te bezichtigen, u kunt wandelenen fietsen en natuurlijk genieten op de mooie Noordzee stranden. Heerlijk op het terras van de leuke strandtenten genieten van een drankje en het mooie uitzicht. Ook de dorpen Den Burg, De Cocksdorp en De Koog zijn uw bezoek meer dan waard.

 

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland (Texel)?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Joanneshoeve in De Cocksdorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina