Mini-camping Innerduyn in Biggekerke
Een boerencamping in de provincie Zeeland

Piet en Addy Lampert heten u graag van harte welkom op hun mini-camping Innerduyn in Biggekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland. De kleinschalige camping ligt nabij Zoutelande, het strand en de zee liggen op loop afstand. De camping is gelegen op een akkerbouwbedrijf en rondom het terrein ligt een jong natuurgebied van 35 hectare. De camping heeft 25 toeristische kampeerplaatsen van minimaal 200 vierkante meter en heeft modern sanitair. Aan de rand van de camping kunt u genieten van een schitterend uitzicht over het platteland. Verder kunt u heerlijk genieten op het unieke zuid-westerstrand waar u heel de dag van de zon kan genieten en de voorbijkomende schepen kan aanschouwen. Zoals u kunt lezen kunt op uw vankantie uitstekend doorbrengen op mini-camping Innerduyn in Zeeland.
Boerencamping Innerduyn in Biggerkerke

Camping Innerduyn in Biggekerke is autovrij zodat de kinderen veilig over het terrein kunnen lopen en u van de rust kunt genieten.Het is mogelijk om draadloos te internetten via ons WIFI netwerk, tevens zijn er digitenne kastjes te huur op aanvraag (digitale televisie). In de omgeving zijn er diverse folkloristische activiteiten zoals ringrijden op ongezadelde (trek)paarden, markten.De camping beschikt over een uitstekend sanitairgebouw m't vloerverwarming en voorzieningen zoals 6 douches, waarvan 1 duo douche, 6 wastafels met warm en koud water, per twee plaatsen een watertap en riool punt en natuurlijk electrische aansluiting op iedere plaats.

IIn de recreatieruimte van boerencamping Innerduyn kan men koken, wassen, ontspannen, tv kijken en tafeltennis spelen. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen zoals schommels, wip en een klimrek. ook kunt u gebruik maken van de visstekken of gaan wandelen in de natuur onder begeleiding van een gids. Mocht u toch graag TV willen kijken dan kunt u hier Digitennekastjes huren. De camping ligt vlakbij 2 fietsknooppunten waarmee u de omgeving op de fiets kan gaan verkennen! Op Miniatuur Walcheren staan meer dan 350 miniaturen. Alle miniaturen worden in eigen werkplaats gebouwd. Op Miniatuur Walcheren beweegt van alles, zoals treinen, 30 schepen, 200 autootjes, vliegtuigen, ringrijders, brandweermannen, en er vindt zelfs een optreden van de Zeeuwse popgroep bløf plaats. Aan het model van het stadhuis van Middelburg is meer dan twee jaar gebouwd. Alle miniaturen op Miniatuur Walcheren zijn schaal 1:20.

Terrein minicamping Innerduyn in Zeeland


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Kijk dan eens op de website van Mini-camping Innerduyn in Biggekerke

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina