Minicamping Huis in 't Veld in Paasloo
Boerencamping in de provincie Overijssel

Minicamping Huis in ‘t Veld in Paasloo, een boerencamping in de provincie Overijssel, ligt in een prachtig gebied met wisselende landschappen en leuke plaatsen. Vanaf de mini- camping kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Dichtbij de camping is er volop gelegenheid voor vissen en varen. De camping is zeer landelijk gelegen, aan een rustig laantje tussen Paasloo en Oldemarkt en bestaat uit 2 velden, met in totaal maximaal 15 ruime kampeerplaatsen. Een echte kleine camping dus. Het beschutte kampeerterrein is omgeven door houtwallen en is zo ingericht, dat u altijd een mooie plaats heeft. Kamperen op Minicamping Huis in t Veld in Paasloo, een boerencamping in de provincie Overijssel, is beslist niet recht toe recht aan.

 

Minicamping Huis in 't Veld, Paasloo

 

Minicamping Huis in t Veld in Paasloo is áangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. De voorzieningen op deze boerencamping voldoen dan ook aan de door de SVR gestelde eisen. De aanwezige kapschuur en ‘tOK zijn beschikbaar als slecht-weer-voorziening. Hier ligt ook veel informatie van de omgeving. Tevens ligger er fiets- en wandelroutes die u gratis kunt gebruiken. In en om ‘tOK is gratis Wifi beschikbaar voor de campinggasten. Ook staat er een koelkast die voor algemeen gebruik is. Voor de kinderen is er op deze boerderij, die niet meer actief is, ook speelgelegenheid aanwezig.

Boerencamping Huis in 't Veld, Paasloo, Overijssel

De omgeving van minicamping Huis in 't Veld in Paasloo kenmerkt zicht door een houtwallenlandschap met een landelijke sfeer. Paasloo ligt in de Kop van Overijssel. De plaatst Oldemarkt ligt op slechts 1,5 kilometer van de boerencamping, daar vindt u alle noodzakelijke voorzieningen. Op korte afstand van de camping ligt het nationaal park De Weerribben en de natuurgebieden de Wieden en de Rottige Meenthe , waterrijke gebieden met unieke flora en fauna. Er zijn daar volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen, vissen en varen. Verder zijn er in de omgeving een aantal plaatsen, die elk wel iets interessants te bieden hebben, zoals b.v.: Blokzijl, Steenwijk, Vollenhove, Giethoorn , Frederiksoord, Vledder en Landgoed de Eese. Al deze plaatsen zijn gemakkelijk via mooie (fiets)routes vanaf de camping te bereiken.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van minicamping Huis in 't Veld in Paasloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina