Minicamping Hoeve Heikant in Lage Mierde
Een boerencamping in de provincie Noord Brabant

De familie van der Bruggen heet u van harte welkom op hun kindercamping Hoeve Heikant in Lage Mierde, een minicamping de provincie Noord Brabant. De camping biedt plaats aan caravans en tenten, maar óók campers zijn welkom. Iedere plaats is voorzien van een stroomvoorziening van 6 Amp. De meeste staanplaatsen zijn 10 x 10 meter. Op de camping zijn verschillende watertappunten en nachtverlichtingen. Men mag grondzeil gebruiken en er mag worden gebarbecued, mits men er aluminiumfolie of tegels onderlegt. Af en toe willen men de gasten ook nog wel eens trakteren op eenvoudige hapjes: Kent u de nèfkes al? Sinds 2008 wordt er ook lekkere "Flats in de pan" geserveerd bij het kampvuur! Dus een idealecamping: Minicamping Hoeve Heikant in Lage Mierde Lage Mierde, een boerencamping in Noord-Brabant.

Minicamping en kindercamping Hoeve Heikant in Lage Mierde, een boerencamping in Noord Brabant

 

Het sanitair bestaat uit 3 douches, 3 toiletten, 2 vaste wastafels, ruimte met babybad en commode. Verder zijn er nog 2 aparte wascabines in afzonderlijke ruimtes. Alle douches zijn zonder munten en zonder drukknoppen. Er is een wasmachine en droogtrommel aanwezig. Er zijn 2 ruime aanrechten voor de afwas, onder een overkapping. Er is een koelkast aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik van de gasten. Gezelligheid overheerst op minicamping Hoeve Heikant in Lage-Mierde. Een schitterende grasmat, of strak ingedeeld terrein vinden men niet belangrijk. De nadruk ligt op gezelligheid en sfeer. Vooral de kleine gasten zijn voor de familie belangrijk; men is hier helemaal op ingericht. Zelfs door een verkeerslicht op het sanitair- gebouw wordt aangeduid of deze toegankelijk is op dat moment, of dat er wordt schoongemaakt. Alle caravans, tenten of campers staan in een ovaal rondom het veld zodat van alle kanten elk kind(je) gezien kan worden waardoor het een overzichtelijk, veilig geheel vormt. Met ingang van 2007 werd een apart parkeerterrein aangelegd waardoor het kampeerterrein nu autovrij is. Auto’s worden uitsluitend op het terrein toegestaan op de dag van aankomst en vertrek. Men hecht hier bijzonder grote waarde aan en rekent erop dat onze gasten zich hieraan houden.

Op Kindercamping Hoeve Heikant zijn wat kleine dieren; kippen, een speelse geit, die met deze foto een prijs won!, (knuffel)poezen, ganzen, eenden, konijnen, parkieten, zebravinken en zelfs een schaap. ’s Avonds worden de dieren samen met de kinderen gevoederd en de kinderen mogen dan de eitjes uithalen en natuurlijk bij het ontbijt proeven! Soms zijn er ook ganzen- en eendeneieren. Daarnaast zijn er ook nog de paarden: Beauty, onze Shetlander wordt vaak aangespannen zodat de kinderen in het karretje kunnen meerijden en Johnny de pony, een Dartmoor die door de kinderen -onder begeleiding- onder het zadel bereden kan worden. Verder lopen Roos en Eva, de haflingers in de wei naast de camping.

Minicamping Hoeve Heikant in Lage Mierde, Noord BRabant

 


Op minicamping Hoeve Heikant in Lage-Mierde zijn twee speeltuinen met diverse speeltoestellen: schommels, klimrekken, trampolines, een zandbak, wipkip, paddenstoelen, een draaimolen, zwier- en zwaai- toestellen, kleine familieschommel, boomhutten, een speelkasteeltje, enz. Omdat er speeltoestellen óp het veld staan en niet apart in een hoekje en de skelterbaan over het hele terrein ligt wordt door kinderen vaak opgemerkt “we kamperen ín de speeltuin”. Natuurlijk heeft de ligging van de skelterbaan, en omdat er zo’n 20 skelters beschikbaar zijn, ook het gevolg dat er voortdurend skelters, fietsjes, loopwagentjes, etc. over het veld verspreid te vinden zijn. Geeft niets; ’s avonds met z’n allen het speelgoed onder de overkapping en alle gasten kunnen weer veilig door het donker over het terrein lopen.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Noord-Brabant?
Kijk dan een op de website van minicamping Hoeve Heikant in Lage Mierde

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina