Minicamping Hoekvliet in Gapinge (Walcheren)
Boerencamping in de provincie Zeeland.

Minicamping Hoekvliet in Gapinge is sfeervolle boerencamping gelegen aan een doodlopende weg tussen Veere en Gapinge in het noordoosten van Walcheren. De boerderij is een akkerbouwbedrijf. Er worden o.a. consumptie aardappelen, zaaiuien, wintertarwe, suikerbieten en spinazie geteeld. De camping heeft 25 plaatsen van ieder ruim 150 m2. Iedere plaats heeft een eigen watertappunt, riolering, kabelTV-aansluiting en een electra-aansluiting van 10 Amp. Er is op alle plaatsen gratis draadloos internet (WiFi) beschikbaar. Tevens is er een 6 persoon chalet en een fantastische houten lodge te huur.Voor campers zaijn er verharde plaatsen. Speciale voorzieningen zoals uitstortplaats en watervulstation zijn aanwezig. Waar vindt u zo'n luxe als op minicamping Hoekvliet in Gapinge, een boerencamping in de provincie Zeeland.

Er zijn uitstekende voorzieningen op minicamping Hoekvliet in Gapinge, dat kan bijna ook niet anders want op uw eigen plek heeft u al bijzonder veel luxe. De luxe sanitairunit is voorzien van vloerverwarming. Er zijn aan iedere zijde 3 douches, waarvan 1 familie- en kinderdouche, met wascabine, ook te gebruiken voor rolstoelers. De douches zijn vrij te gebruiken, dus geen muntautomaten. Aan de buitenzijde zijn 4 damestoiletten, 2 urinoirs en 2 herentoiletten, waaronder een seniorentoilet en één voor rolstoelers. Er is een babyverzorgingsstation aanwezig. De afwasplaats heeft een grote overkapping, waar ook 2 picknicktafels staan. Aan de achterzijde vindt u een stortplaats voor het chemisch toilet. In een aparte ruimte bevindt zich oa. een centrifuge, wasmachine en droger. Op de boerencamping is veel speelruimte, een speeltuin met trampoline, skelter enz. Bovendien is er een voetbal- en volleybalveld en jeu de boules baan. Op het achterste kampeerveld staat een grote speeltoren met o.a. klimwand, glijbaan en schommels, zodat u daar de kleinere kinderen in de gaten kunt houden. Naast het sanitair staat een kleinere speeltoren en bij het voorste veld een zandbak, huisje ed. voor de kleintjes. De oude boerenschuur wordt gebruikt als recreatieruimte, met daarin o.a. tafeltennis en tafelvoetbal. In het hoogseizoen worden er geregeld aktiviteiten georganiseerd voor de kinderen. In het zomer-hoogseizoen is er een verse-broodjes-service.

 

Het is heerlijk rustig op minicamping Hoekvliet in Gapinge. U kunt genieten van de prachtige natuur op en in de omgeving van de camping. Op een afstand van 50 m. vindt u het Veerse Bos en de visrijke kreken. Er zijn wandelroutes die leiden naar het historische stadje Veere, met zijn mooie, monumentale gebouwen en vele winkeltjes. Het Veerse Meer en het strandje daaraan gelegen, ligt op 1,5 km. afstand en het mooie en ruime strand bij Vrouwenpolder is 5 km. hier vandaan, prachtig om te fietsen. Middelburg ligt op slechts 6 kilometer afstand van de camping.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Zeeland?
Bekijk dan de website van Minicamping Hoekvliet in Gapinge (Walcheren)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina