Minicamping Het Zonnige Veld in Bakkum
Kleine camping in de provincie Noord-Holland

Minicamping Het Zonnige Veld in Bakkum, een kleine camping in de provincie Noord-Holland is dé plaats indien u op zoek bent naar rust en ruimte. De camping is gelegen in Bakkum-Noord tussen Castricum en Egmond. Het ligt aan de rand van het Noord-Hollands Duinreservaat en midden tussen de heerlijk geurende en kleurrijke bollenvelden. Er zijn 28 ruime grote plaatsen die voorzien zijn van 6 ampere stroom, een eigen waterkraan en afvoer. Ook is er gratis draadloos internet voor de gasten beschikbaar. Kom ook eens kennis maken met Minicamping Het Zonnige Veld in Bakkum, een kleine camping in de provincie Noord-Holland.

minicamping Het Zonnig Veld in Bakkum, kleine camping in Noord-holland


Er zijn hele nette voorzieningen aanwezig op de bij de Vekabo aangesloten Minicamping Het Zonnige Veld in Bakkum. Het moderne en schone sanitair bestaat uit 4 douches, 6 toiuletten en een verzorgingsruimte voor de allerkleinste campinggasten. Ook is er een wasmachine aanwezig. Ook aan de kinderen is gedacht, want er zijn hele leuke speeltoestellen en een klein dierentuintje op het terrein aanwezig. Uw fiets kan ook mooi droog staan in de overdekte fietsenstalling. Op de camping zijn kaarten verkrijgbaar voor het zelf samenstellen van wandel- en/of fietstochten door deze schitterende omgeving.


Minicamping Het Zonnige Veld in Bakkum, Noord-Holland

Op 100 meter afstand van Minicamping Het Zonnige Veld in Bakkum bevindt zich de ingang van het Noordhollands Duinreservaat waar u urenlang kunt wandelen, fietsen of mountainbiken. Er ligtmeer dan 100 km fietspad in het Noordhollands Duinreservaat en de Kennemerduinen tesamen. Naast het fiesten, wandelen en het genieten op het prachtige Noordzee strand bieden ook de steden Egmond aan Zee, Alkmaar, Volendam en natuurlijk Amsterdam volop mogelijkheden om een aantal prachtige bezoeken af te leggen een de meest beroemde bezienswaardigheden van deze provincie.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Het Zonnige Veld in Bakkum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina