minicamping Het Witte Hek in Nieuwe Niedorp
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Midden in het mooie Noord-Hollandse landschap ligt minicamping “Het Witte Hek” in Nieuwe Niedorp, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland. De camping was voorheen een boomgaard en beschikt nu over circa 15 vaste seizoenplaatsen en 15 kampeerplekken voor passanten zowel met als zonder elektra. Verder zijn er mogelijkheden voor het huren van stacaravans of zomerhuisjes. Gaat u samen met vrienden of familie op vakantie? Op minicamping “Het Witte Hek” in Nieuwe Niedorp, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, heb je de mogelijkheid om een sfeervolle groepsruimte te gebruiken, in de oude rietgedekte Stolp is er ruimte voor circa 30 mensen.

 

De voorzieningen op minicamping Het Witte Hek in Nieuwe Niedorp zijn netjes. Er is voldoende sanitair aanwezig. Voor de kinderen zijn er ook enkele speeltoestellen aanwezig. Er is wifi beschikbaar, wel tegen een kleine vergoeding per dag. Nieuwe Niedorp is een lintdorp met alle moderne winkelvoorzieningen. De ligging is heel centraal en bijzonder geschikt om heel Noord-Holland te verkennen . Op Camping “Het Witte Hek” kan je ook een volledig ingerichte vouwwagen (2 pers) of stacaravan huren. Het prachtige Noordzee strand is een half uur rijden vanaf Camping “Het Witte Hek”. Callantsoog heeft het schoonste en rustigste strand van Nederland.

 

In de omgeving van minicamping Het Witte Hek in Nieuwe Niedorp kunt u bijzonder goed en rustig fietsen over de dijkjes van de polders en door de vele kleine typische Noord-Hollandse dorpjes. Op korte afstand bevinden zich een golfterrein, een natuurbad en diverse recreatieplassen. Vele wandel- en fietsroutes zijn aanwezig. De grote steden zoals Alkmaar, Schagen en Hoorn zijn goed per fiets en auto te bereiken en bieden u vele bezienswaardigheden. En vergeet niet in juni de marinehaven in Den Helder te bezoeken tijdens de Vlootdagen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland?
Bekijk dan hier de website van Minicamping Het Witte Hek in Nieuwe Niedorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina