Minicamping Het Wisbroek in St Hubert, nabij Mill.
Boerencamping in de provincie Noord Brabant

De eigenaren van minicamping Het Wisbroek in St Hubert, een boerencamping in de provincie Noord Brabant heten u gaarne welkom op hun mooie kleine camping. Hier kunt u gezellig verblijven in een oase van rust. Men beschikt, naast de camping, over een aantal blokhutten voor maximaal 6 personen en kampeerplaatsen voor tent, camper of caravan. De camping hoort bij een aktief melkveehouders bedrijf en terwijl u hier verblijft gaan de werkzaamheden op het bedrijf gewoon door. Op vaste tijden kunt u een kijkje nemen in de stallen en zo een indruk krijgen van een melkveehouders bedrijf. Dus als u wilt camperen bij een echte boer kom dan naar minicamping Het Wisbroek in St Hubert, een boerencamping in de provincie Noord Brabant.

Minicamping Het Wisbroek in St Hubert bij Mill


Minicamping Het Wisbroek in St Hubert ligt aan een rustig landweggetje en grenst direct aan de boerderij. Vanaf het terrein heeft u een wijds uitzicht over de landerijen en grazende koeien. De achtergrond wordt gevormd door enkele houtwallen en bosjes. Haagbeuk en eiken zorgen voor schaduw en beschutting. Er zijn tien ruime kampeerplaatsen waarvan er acht zijn voorzien van een 6 ampère stroomaansluiting. De vijf blokhutten met Zweedse accenten, hebben een natuurlijke uitstraling en bieden onze gasten een comfortabel verblijf. Verder is er een centraal speelveldje met enkele speeltoestellen, een zandbak en de mogelijkheid skelter te rijden. De camping ligt aan de knooppunten fietsroute Noord-Brabant en er zijn wandelmogelijkheden in de direkte omgeving.

In de aanbouw van de boerderij is het moderne sanitair, de afwaskeuken en de recreatieruimte/gemeenschappelijke ruimte ondergebracht. De gemeenschappelijke ruimte is ingericht voor groepen tot ongeveer 25 personen. Gebruikers van deze ruimte hebben hier gelegenheid om te koken . De zolder is gezellig ingericht met een ruime zithoek en beschikt over tv (sat). Een bezoek aan de boerderij met koeien en kalfjes is voor de meeste kinderen (en veel volwassenen) een feest. Op het terrein is een tappunt voor drinkwater en een stortbak voor chemisch/biologisch toilet. Het terrein is erg overzichtelijk en de loopafstanden zijn beperkt.


Boerencamping Het Wisbroek in Mill Noord-Brabant

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping Het Wisbroek in St Hubert.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina