Minicamping Het Veldhoentje in Beemte-Broekland
Een boerencamping in de provincie Gelderland.

De eigenaren van minicamping Het Veldhoentje in Beemte-Broekland, een boerencamping in de provincie Gelderland willen u graag verwelkomen op hun mooie camping. Het is een kleine camping, met 25 plaatsen verdeeld over drie velden,speciaal voor 50+ ers. Deze kleinschalige camping ligt iets ten noordoosten van Apeldoorn. Het terrein ligt verscholen in een prachtig afwisselend landschappelijk gebied tussen de dorpjes Beemte en de Vecht. De camping ligt naast de boerderij en is omgeven door gevarieerde streekeigen bomen en struiken aanplant. Door de speelse indeling van het terrein en de aanwezige aanplant straalt het een heerlijke landelijke rust uit.De Boerderij behorende bij minicamping Het Veldhoentje in Beemte-Broekland, een boerencamping in de provincie Gelderland is niet meer actief.

Beschut staan op het Veldhoen

 

 

In de directe omgeving (6 km) van minicamping Het Veldhoentje in Beemte-Broekland ligt de stad Apeldoorn met o.m. het Nationaal Museum Paleis Het Loo, de prachtige Kroondomeinen, de Apenheul of het Nationaal Politie Museum. Op gelijke afstand ligt het dorp Vaassen met o.m. kasteel de Cannenburg, de voormalige verblijfplaats van Maarten van Rossum. Voor de fietsers, wandelaars of hengelaars onder u zijn er vele mogelijkheden in de omgeving. De schitterende Veluwse bossen en heidevelden of het rustieke rivierenlandschap in de IJsselvallei liggen in de directe omgeving. Een fietsomgeving met knooppunten routes en veel variatie. Voor de watersporters en zwemmers zijn er recreatieplas Bussloo en recreatieplas Kievitsveld op ongeveer 8 km. Oude en mooie culturele erfgoederen vindt u in de Hanzesteden Deventer en Zutphen en in de noordelijker gelegen steden Zwolle en Kampen.

De in de winter van 2008-2009 totaal vernieuwde en uitgebreide sanitaire voorzieningen van minicamping Het Veldhoentje in Beemte-Broekland zijn gevestigd in een geïsoleerd gebouw en vanzelfsprekend schoon en zeer net. Er zijn 4 ruime douches met thermostaatkranen en een zitbankje. De wastafels zijn voorzien met warm en koud water. De 3 wandtoiletten zijn er in een verhoogde uitvoering en er is een urinoir.In het sanitairgebouw is een ruimte waar u de afwas kunt doen en waar warmwater tot uw beschikking is. Er staat een centrifuge vrij tot uw beschikking en er is de mogelijkheid tot invriezen van koelelementen. In onze nieuwe blokhut vindt u informatie, boeken, folders, tijdschriften en de gratis recreatiekrant. U kunt er even lekker rustig gaan zitten lezen. Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig om de fietsen te plaatsen en/of u kunt eventueel een fiets bij ons huren.

Het Veldhoen, mooi plaatsen beschikbaar

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Het Veldhoentje in Beemte-Broekland

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina