Minicamping Het Stammeland in De Weere
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping Het Stammeland in De Weere, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, is een rustig gelegen camping, met 30 grote plaatsen van ruim 150 m2 per plaats. De familie Stam, de eigenaren van deze leuke camping, willen u graag een onvergetelijke onvergetelijke vakantie bezorgen. Het is hier zeer geschikt voor rustzoekers, wandelaars, fietsers en vissers. Men is aangesloten bij de VeKaBo. Door de centrale ligging in het hart van West-Friesland kunt u Minicamping Het Stammeland in De Weere, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, als startpunt gebruiken voor de activiteiten die u wilt ondernemen.


Er zijn uitstekende voorzieningen aanwezig op minicamping Het Stammeland in De Weere. Het sanitairgebouw is verwarmd en ook geschikt voor de mindervalide kampeerder. Ook zijn er 8 verharde plaatsen, ideaal voor campers. De stroomvoorziening is optimaal, u beschikt hier over 16 amp. En natuurlijk kunt u hier gebruik maken van gratis wifi. Uw auto kunt u op een grote verharde parkeerplaats zetten. Uw fiets kunt u stallen in de overdekte fietsenstalling. Op het terrein is een mooie Jeu de Boules baan aanwezig. Er is ook een mooie zitgelegenheid met weids uitzicht over de camping en de landerijen aanwezig. Ook zijn er enkele kleine dieren op deze boerderijcamping aanwezig.

Vanaf Minicamping Het Stammeland in De Weere kun je mooie fietsroutes rijden, zijn er mooie tulpenvelden om te genieten van de mooie kleuren. Een “verplicht” bezoekje is natuurlijk de Kaasmarkt in Alkmaar. Leuk is ook om met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik te rijden. Ook zijn er diverse museums in de nabije omgeving. En, niet te vergeten, het mooie Noordzee-strand. Hier kunt u ook heerlijk genieten. en vele kaasmarkten in de omgeving. Omdat de camping heel centraal ligt, kan je heel veel kanten op.

Wilt u meer weten over deze ruim opgezette boerderijcamping in Noord-Holland?
Bezoek dan de website van minicamping Het Stammeland in De Weere.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina