Boerderijcamping Het Kleine Velthuis in Markelo
Minicamping in de provincie Overijssel (Twente)

De familie Velthuis wil u graag verwelkomen op hun Boerderijcamping Het Kleine Velthuis in Markelo, een minicacamping in de provincie Overijssel. Camping Het Kleine Velthuis is een gemoedelijke, rustige en schone camping. Gelegen in de Hof van Twente in het plaatsje Markelo, in een prachtige omgeving (coulissenlandschap) met kastelen, saksische boerderijen en cultuurhistorische interessante punten. Boerderijcamping Het Kleine Velthuis in Markelo, een minicamping in de provincie Overijssel, beschikt over 20 ruime standplaatsen.

 

Mini camping Het Kleine Velthuis in Markelo, boerderijcamping in Twente, Overijssel

 

De voorzieningen op Boerderijcamping Het Kleine Velthuis in Markelo zijn op en top. Ten eerste zijn er hele ruime plaatsen, afgescheiden met groen en voorzien van een grindplek waardoor u altijd schoon en droog kampeert. De (gescheiden) sanitaire voorzieningen zijn verwarmd en bestaan uit voldoende douches, toiletten en wastafels. Ook zijn er twee wascabines. Er is ook een mindervalide toilet en wastafel. erder is er natuurlijk een afwasmogelijkheid en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Voor de kinderen zijn er enkele speeltoestellen op de mini camping aanwezig. Natuurlijk kunt u uw fiets ook overdekt stallen.

 

Boerderijcamping Het Kleine Veld in Markelo, mini camping in Twente

 

Het Hof van Twente, waar boerderijcamping Het Kleine Velthuis in Markelo is gelegen, heeft nog vele typische boerenherbergen die nog een authentiek Twents interieur en een gezellig terras hebben. Het heeft een rijk gevarieerd natuurschoon, met name de prachtige natuurreservaten, Markeloseberg. Kattenberg, Herikerberg, Friezenberg, de Borkeld enz. bieden u uitgebreide mogelijkheden voor zowel wandel als fietstochten. Het gebied grenst aan de Gelderse Achterhoek en de Sallandse heuvelrug (Holterberg), twee gebieden met ook veel historie en natuurschoon.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Het Kleine Velthuis in Markelo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina