Minicamping Het Hoegen in Zelhem (Achterhoek)
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Minicamping "Het Hoegen" in Zelhem, een boerderijcamping in de provincie Gelderland is gelegen in de Achterhoek in de gemeente Bronckhorst. De camping biedt plaatst aan maximaal 15 caravans of tenten. Het is een rustige camping hetgeen onder andere komt doordat de auto's niet op het terrein geparkeerd mogen worden, maar op de centrale parkeerplaats geparkeerd moeten worden. De eigenaren van minicamping Het Hoegen in Zelhem, een boerderijcamping in de provincie Gelderland willen u graag uitnodigen voor een bezoek.

Boerderijcamping Het Hoegen in Zelhem, Achterhoek

 

Eén van de vele mogelijkheden om de mooie Achterhoek te verkennen is natuurlijk op de fiets. Er zijn vele fietsroutes beschikbaar die u leiden door de mooie landerijen en langs hele mooie kastelen. Uw fiets kunt u 's-avonds laten uitrusten in de overdekte fietsenstalling van minicamping Het Hoeken in Zelhem. Er is zoveel te zien in deze schitterende omgeving, daarom is er ook de mogelijkheid geboden om een seizoenplaats te huren.

Minicamping Het Hoegen in Zelhem, Gelderland

 

Voor de iets luxere kampeerder of de fietskampeerder heeft men ook een trekkershut op minicamping Het Hoegen in Zelhem tot uw beschikking gesteld. Deze is ingericht voor 2 personen, maar op eventueel kan hij ook voor 4 personen worden ingericht. De hut beschikt over elektra, gasstel, afzuigkap, verwarming en een eethoek met 4 stoelen. De hut is volledig geïsoleerd. Buiten bij de hut staat een picknick tafel met daarbij een dakplataan. In de zomer kunt u, of heerlijk genieten van de frisse buitenlucht of van de schaduw van de dakplantaan.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Het Hoegen in Zelhem

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina