Minicamping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht
Kleine camping in de provincie Drenthe

Hugo, Emmi en Rianne van der Heide zijn de trotse eigenaren van Minicamping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht, een kleine camping in de provincie Drenthe. Zij hanteren de volgende kernwaarden: Comfort, rust, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, authenticiteit en kwaliteit. De camping met een landelijke sfeer bestaat uit een 35 plaatsen, een Pipowagen en twee luxe Huisjes en ligt in het mooie Zuidoost Drenthe op slechts 5 kilometer Emmen. Minicamping Het Heerenhof onderscheidt zich door het educatief/actief karakter in combinatie met hoogwaardige voorzieningen en voortreffelijk gastheerschap. Het terrein is ruim van opzet en fantastisch gelegen aan de rand van Het Oosterbos. Minicamping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht, een kleine camping in de provincie Drenthe is de ideale locatie om dit deel van de provincie te ontdekken.

Minicamping Het Heeren hof Nieuw-Dordrecht

 

 

Het gehele terrein van Minicamping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht (Gemeente Emmen) is ongeveer 10.000 m2. Voor de helft camping en de ander helft bestaat uit een zelf aangelegd bos. De kampeerplaatsen zijn daardoor zeer ruim van opzet. Er zijn voldoende elektra aansluitpunten van 10ampère. En er is op de gehele camping een goede ontvangst van het gratis WiFi.  De twee ruime luxe huisjes liggen aan het binnenplein en hebben een gezellig terras. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het gehele terrein. Het geheel nieuwe, moderne sanitair gebouw is voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Het dames en heren deel zijn gescheiden, elk met 2 ruime douches en 2 wastafels. In een aparte ruimte bevinden zich 4 toiletten. Er is een sfeervol ingerichte ontmoetingsruimte met terras. Deze ruimte kan worden gebruikt voor het organiseren van een gezellige avond voor of door de gasten. Het geheel, de minicamping, huisjes, samen met de ontmoetingsruimte leent zich daarom uitstekend voor een familie- ,vrienden- of collega’s weekend.

De eigenaren van de minicam ping

 

De Gemeente Emmen is een vrijetijds gemeente bij uitstek. De weilanden en akkers, de vele bossen en het unieke veenlandschap lenen zich uitstekend voor fantastische (fiets)tochten. Het prachtige hoogveenreservaat Bargerveen huisvest tal van bijzondere dieren en planten. En in het Veenpark beleeft u de rijke geschiedenis van het veen van heel dichtbij. Beroemd is natuurlijk het Dierenpark Emmen, heerlijk voor een dagje uit. Dit alles binnen een straat van 5-7 km van de camping. Vlakbij de camping komt “het beleefkanaal”, een vaarroute van Erica naar Ter Apel. Twintig kilometer vaarweg voert u door de rijke historie van dit unieke Drentse veenlandschap. Geen boot-, geen nood. Pak de fiets, de kano of de wandelschoenen om dit prachtig gebied te verkennen. Ook op culinair gebied kunnen Emmi, Hugo en Rianne, het team van Minicamping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht, het een of ander voor de gasten organiseren.  Bijvoorbeeld een diner met een thema of bij mooi weer een barbecue. In het weekend kunt u ‘s morgens (gratis) koffiedrinken met de gastvrouw en gastheer.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina