Minicamping Het Ananas in Schagerbrug
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

Kamperen bij de boer dat doet u dus op minicamping Het Ananas in Schagerbrug, een boerencamping in de provincie Noord-Holland. De camping ligt op op groot beschut gelegen grasveld naast de schitterende boerderij en in het Ananasbos. Er is een dierenweide met varkens en geiten. de pauwen en de andere huisdieren lopen gewoon over het erf. Het is gewoon heerlijk vertoeven op minicamping Het Ananas in Schagerbrug, een boerencamping in de provincie Noord-Holland.

Minicamping Het Ananas in Schagerbrug, Noord-Holland

 

 

Natuurlijk verblijft u niet de hele dag op minicamping Het Ananas in Schagerbrug. Ondanks dat u hier een complete camping aantreft met nette toiletgebouwen en electra op iedere plaats, zult u er vast en zeker op de fiets op uit trekken. Via de mooie fietspaden komt u bijna overal: het strand, Schagen, maar ook Alkmaar is goed te bereiken. Maar ook een beetje rondkijken in het Ananasbos is schitterend, u treft hier diverse soorten vogels aan.

Boerencamping het Ananas in Schagerbrug, Noordholland


De provincie Noord-Holland is natuurlijk op zich al heel mooi, de afwisseling van polderlandschappen met de mooie boerderijen, de bloembolvelden, maar ook de dorpen en steden zijn zondermeer het bezoeken waard. Als tipje van de sluier willen wij u als mogelijke gast op minicamping Het Ananas in Schagerbrug speciaal de Broekerveiling aanbevelen. Maar we willen de andere attracties natuurlijk niet te kort doen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerdencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Het Ananas in Schagerbrug.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina