Minicamping Heierhof in Riethoven
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping Heierhof in Riethoven, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant vindt vindt u midden in de Brabantse Kempen vlakbij de Belgische grens. Het campingterrein ligt in het buitengebied van Riethoven, en is opgedeeld in drie terreinen. Het geheel is omzoomd met bomen en struiken. Vanuit het terrein heeft u een uitzicht over akkers en weiland en kijkt u in de verte op een dennenbos. Via een pad naast de struisvogelweide komt u op het campingterrein en bent u inmiddels ruim 100m vanaf de verharde weg. Dus u heeft zeker geen last van voorbij rijdende auto’s en ander verkeerslawaai. U kunt op Minicamping Heierhof in Riethoven, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant genieten van een heerlijke rustige vakantie.

minicamping Heierhof in Riethoven


Alle Comfortplaatsen op Minicamping Heierhof in Riethoven zijn voorzien van elektriciteit, water en rioolaansluiting. Er zijn hele mooie sanitaire voorzieningen met warm water en vloerverwarming. Douches, wastafels, aanrechten met warm water, elektra, en afvoer voor het chemisch toilet. En schoon, uiteraard! Tevens heeft u een wasmachine en centrifuge tot uw beschikking.Natuurlijk is er ook, tegen een kleine vergoeding. draadloos internet beschikbaar. Er zijn 25 comfort plaatsen verdeeld over een drietal aparte velden. Alle comfort plaatsen hebben een aansluiting voor water, elektra (6A per aansluiting) en ook rioolwaterafvoer.

Boerencamping Heierhof in Noord-Brabant

Vanaf het campingterrein loopt u via een pad direct de bossen in. De Kempen is bekend om de vele grote natuurgebieden, met prachtige fietspaden. Maar ook de grote stad is onder handbereik. U kunt bij de eigenaren ook terecht voor excursies bij de struisvogels, boerengolf, voetgolf en andere leuke uitjes. Voor de fietsers is er uiteraard een overdekte stalling.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping Heierhof in Riethoven.

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina