Minicamping Hayema Heerd in Oldehove
Boerderijcamping in Groningen

Welkom op Minicamping Hayema Heerd in Oldehove, een boerencamping in de provincie Groningen; de ideale camping voor wie eens wat anders wil. Hayema Heerd camping is een kleine camping centraal gelegen in het prachtige nationale landschap Middag-Humsterland, ca. 15 min. van de stad Groningen. De camping is geschikt voor gezinnen met kinderen, voor de sportieveling, avonturier en ook voor het grote genieten van het prachtig landelijke gebied rondom. Wilt u als groep of familie kamperen dan kunt u het kampeerweiland en/of boomgaard voor uw eigen groep huren. U heeft de camping dan geheel voor uzelf. De camping heeft op het prachtige kampeerweiland 10 ruime plaatsen voor de grotere kampeermiddelen (camper, caravan, bungalowtent). In de boomgaard kunt u terecht met wat kleinere tenten en tentjes. Het kampeerweiland en de boomgaard – verbonden met elkaar door een mooie brug over onze gracht - bieden u een schitterend weids uitzicht. Kom dat ook eens ervaren op minicamping Hayema Heerd in Oldehove, een boerderijcamping in Groningen.

minicamping Hayema Heerd in Oldenhove

De kampeerplaatsen op minicamping Hayemaheerd in Oldehove zijn voorzien van electra (6 amp.) en waterpunten. De sanitaire voorzieningen zijn luxe en comfortabel. Voor kinderen is een verblijf op de Hayema Heerd vanaf dag één een feest. Buiten is er volop vertier: vlotvaren op de gracht, balanceren op een touw, schommel met klimtoestel, trampoline, grote zandbak, skelters, voetballen, badminton en als bijzondere attractie in de zomer : zwemmen in ons unieke stro-zwembad. Bij slecht weer is het erg gezellig in de gemeenschappelijke ruimte in de grote schuur. Ook mag u ‘s avonds een kampvuurtje maken. Niets leuker dan de kinderen zelf hout te laten sprokkelen in de houtsingel rondom de boerderij.

 

Als bijzondere activiteit biedt men de unieke Boer’n Business Inboeringscursus aan. Dat doet men in samenwerking met verschillende boerenbedrijven uit de buurt. Voor enkele uren bent u de rechterhand van de boer en mag u meehelpen met allerlei soorten werkzaamheden op de boerderij. Geschikt voor jong en oud! Camping Hayema Heerd is een ideale uitvalsbasis voor allerlei mooie dagtrips:bijv. stad Groningen, dagje Schiermonnikoog, boottocht over het Lauwersmeer, zeehondjes kijken in Pieterburen, lekker eten in bijzondere restaurantjes, genieten van kunst in tal van galleries, fietstochten maken, wandelen, kanoën in een prachtige historische omgeving en nog veel meer. Voor kinderen zijn er ook echt leuke uitstapjes te maken, bijv. een bezoek aan het insektenmuseum, het stripmuseum in de stad Groningen, of het blote voetenpad lopen. Kortom, een verblijf op minicamping Hayema Heerd in Oldehove is een unieke ervaring.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Hayema Heerd in Oldehove.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina