Minicamping Zur Hasenkammer in Medebach.
Boerderijcamping in Hochsauerland.

De familie Schmidt, de eigenaren van Minicamping ZurHasenkammer in Medebach, een boerderijcamping in het Hochsauerland, willen u graag eens uitnodigen voor een verblijf op hun bedrijf. Hier kunt u ervaren hoe het is om op een echte boerderij te verblijven. De camping beschikt over 30 uitstekend uitgeruste kampeerplaatsen, voorzien van een 10 amp. stroomaansluiting en Wifi. Er zijn ook plaatsen met een wateraansluiting en vuilwaterafvoer. Ook verhuurt men een 7 tal vakantiewoningen. erDit boerenbedrijf, alwaar minicamping ZurHasenkammer in Medebach, een boerderijcamping in het Hochsauerland, is gevestigd is meerdere keren onderscheiden met de titel "vakantieboerderij van het jaar".

 

Minicamping Hasenkammer in Medeback, boerderijcampoing in Hochsauerland

 

In 2007 is er op minicamping Zur Hasenkammer in Medebach een volledig nieuw sanitairgebouw neergezet. Er zijn gescheiden afdelingen voor de mannen en vrouwen, maar er is ook een familiekamer beschikbaar. Hier is ook het baby gedeelte in gemaakt. Ook is er een afwasruimte met diverse spoelbakken, een wasmachine en een droger. Hier vindt u ook de informatie over de omgeving. Verder zijn er o.a. een speeltuin, een voetbalveld, een barbequeplaats en kampvuurplekken aangelegd. En helemaal speciaal: de prijs die u betaald is inclusief de "Goedemorgen-service". Dagelijks 2 broodjes per persoon (kinderen 1 broodje), 1 ei en per caravan/camper/tent één kannetje melk .

Boerderijcamping Hasenbach, mini camping in Duitsland, Hochsauerland.

 

U kunt hier een hele actieve vakantie vieren. Minicamping Zur Hasenkammer in Medebach biedt u o.a. Winterwonderland, activiteiten in de winter. Ook worden wandeltochten georganiseerd. Verder kunt u hier fantastische fietstochten maken door de Medacher Bucht. Fietsen, mountainbikes, helmen, alles is hier voorhanden. In de omgeving van de mini camping kunt u verder de vele atracties in Medebach of de omliggende plaatsen bezoeken. Tijd te kort! Ook een leuk voordeel indien u hier verblijft is dat u een kortingskaart krijgt voor het beleveisbad "Aqua Mundo", vlak naast de camping.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Hochsauerland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Zur Hasenkammer in Medebach.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina