Minicamping Halve Maan in Well
Boerderijcamping in de provincie Limburg

Minicamping Halve Maan in Well, een boerderijcamping in de provincie Limburg is een kleinschalige camping waar de eigenaren nog contact hebben met hun gasten. De sfeer op deze camping is dan ook heel gemoedelijk en ontspannen. Er zijn ongeveer 25 ruime plaatsen die allemaal een electra aansluiting hebben. Naast het kamperen is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van Bed & Boterham Elisabeth welke in de oude boerderij is gevestigd. De bij de Vekabo aangesloten Minicamping Halve Maan in Well, een boerderijcamping in de provincie Limburg, ligt midden in het natuurgebied De Maasduinen en vlakbij het Reindersmeer.

 

Minicamping Halve Maan in Well, Limburg

 

Het sanitair op Minicamping Halve Maan in Well is netjes en goed onderhouden. Tevens is er een ruim overdekte terras met open haard. Het is mogelijk om hier gebruik te maken van een heerlijk boerenontbijt. Hier is ook een extra koelkast en een centrifuge aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik. Ook zijn er een aantal picknicktafels die door de kampeerders gebruikt mogen worden. Voor uw fiets is er een overdekte fietsenstalling op deze boerderijcamping aanwezig. Op het veldje is een mediterraan schaduw terras waar u heerlijk kunt genieten. Op de boerderijcamping kunt u gebruik maken van draadloos internet, Wifi. Paardenliefhebbers kunnen hier ook terecht, want er zijn paardenboxen aanwezig.


Overdekt terras bij Boerderijcamping Halve Maan in Well, Noord-Limburg

 

De activiteiten en bezienswaardigheden in de directe omgeving van Minicamping Halve Maan in Well zijn zeer divers. Zo vaart er bijvoorbeeld een fietspendelboot over de Maas, is er een bedevaartsoord in het pittoreske dorpje Kevelaer en is de combinatie fietsen en (culinaire) kunst van Trappen en happen zeker aan te bevelen. Maar ook de Hertog Jan bierbrouwerij of een van de vele sfeermarkten in de regio zijn het bezoeken waard. Komt u om toch meer van uw rust te genieten dan kunt u op een steenworp afstand van de Halve Maan genieten van het stiltegebied rond het Reindersmeer. Hier ontdek je echt weer hoe mooi Nederland eigenlijk is. De Reindersmeerroute is 8 km lang en je kunt er wandelend, fietsend of te paard eromheen. Je kunt de afstand halveren door halverwege het meer het trekpontje terug te nemen. Voor de praktische zaken hoeft u ook niet ver. Winkels, supermarkten en markten zijn er op een afstand van 3 kilometer van de boerderijcamping.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan de website van Minicamping Halve Maan in Well

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina