Minicamping Hakehoeve in Ellemeet
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping Hakehoeve in Ellemeet, een boerderijcamping in de provincie Zeeland heeft 15 toeristische kampeerplaatsen van ongeveer 100² en 2 moderne 6 persoons appartementen beschikbaar. De camping is mooi klein gehouden en biedt u veel rust en ruimte in de natuur. De plaatsen zijn omgeven door elzenhagen en een windsingel en bieden u daarom veel privacy. Ook zijn ze voorzien van een water- en electra aansluiting. Ellemeet is gelegen vlakbij het leuke toeristenplaat Renesse op Schouwen-Duiveland. Op Minicamping Hakehoeve in Ellemeet, een boerderijcamping op Schouwen-Duiveland is eventueel WiFi beschikbaar.

 

Minicamping Hakehoeve in Ellemeet, mooie luchtfoto

 

Er is een modern toiletgebouw op Minicamping Hakehoeve in Ellemeet. Natuurlijk heeft u hier gratis warm water tot uw beschikking. Er zijn diverse speelmogelijkheden voro kinderen aanwezig, waaronder een trampoline en skelters. Ook kunnen ze pony rijden, een koetstocht maken etc. Voor de ouderen onder de gasten is er een Jeu de Boules baan aangelegd. Verder organiseert men in de zomer een camping BBQ, een mosselavond op de binnenplaats, en, voor diegene die ook zijn paard heeft meegenomen, mooie tochten over het strand of door de bossen. Zoals u kunt lezen, uw paard mag ook mee, er staan boxen, een weide, een stapmolen en een rijbak tot uw beschikking.

 

Leuk plekje op Minicamping Hakehoeve in Zeeland

 

Schouwen-Duiveland heeft u veel te bieden. Schitterende stranden, prachtige dorpjes en monumentale stadjes zoals Zierikzee en Brouwershaven. En dat allemaal binnen niet al te grote afstand vanaf Minicamping Hakehoeve in Ellemeet. Er zijn talloze wandelgebieden in de vrije natuur. De rust en weidsheid van het platteland met z'n mooi aangelegde fietsroutes bieden u dagenlang fietsplezier. Een droomgebied voor de watersporters, ruiters, fietsers en wandelaars. En na een fietstocht of een dagje strand is het weer heerlijk "thuiskomen" op de boerderijcamping in Ellemeet.

 

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Hakehoeve in Ellemeet.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina