Minicamping "Giessenwaard" in Noordeloos
Kleine camping in de provincie Zuid-Holland

Minicamping "Giessenwaard"in Noordeloos, een kleine camping in de provincie Zuid-Holland beschikt over 10 ruime kampeerplekken, die allemaal voorzien zijn van elektriciteit. Door de ligging in de Alblasserwaard is de camping bij uitstek een plek voor natuur, rust en ruimtezoekers. Direct vanaf de camping kunt u prachtige wandel, fiets en kanotochten maken. Mooi is dat Minicamping "Giessenwaard"in Noordeloos, een kleine camping in de provincie Zuid-Holland omringd is door sloten en weilanden met schapen, koeien en paarden.

minicamping Van Veen in Wezuperbrug, boerderijcamping iMinicamping Giessenwaard in Zuid-Holland

 

In 2012 is er op Minicamping "Giessenwaard"in Noordeloos een nieuw sanitairgebouw geplaatst waar u gratis gebruik kunt maken van alle voorzieningen inclusief warm water. Er zijn 3 douches, 2 toiletten, een urinoir en 3 wastafels. Natuurlijk ook een afstort voor uw chemisch toilet en afwasplaatsen voor de vaat. De eigenaren willen goed aan het milieu denken. Zo vraagt men u het afval te scheiden en functioneert de verlichting en de warmwatervoorziening op zonne-energie. Voor de liefhebber sier op de camping is een visvijver. Gasten mogen gebruik maken van wifi. Mocht het eens een slechte dag zijn of wilt u heerlijk op de camping blijven dan kunt u bij de receptie spelletjes, leesboeken en tijdschriften lenen. Ook kunnen fietsen en een kano gehuurd worden.

Ruime plaatsen op de camping Giessienwaard

U kunt minicamping "Giessenwaard" in Noordeloos gebruiken als startpunt voor culturele uitstapjes naar o.a.
Leerdam, Schoonhoven, Kinderdijk, Gorinchem, Woudrichem en Slot Loevestein. Noordeloos is gelegen in de gemeente Giessenlanden, midden in het Groene Hart. Noordeloos beschikt over een zwembad (De Spettertuin), een paar dorpswinkels en op de 1e zaterdag van augustus is er de alom bekende Jaarmarkt. Voor de jaarlijkse fiets- en wandelvierdaagse in Hoornaar is de mini-camping een prima vertrekpunt.

Wilt u meer weten over deze leuke kleine camping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan hier de website van Minicamping "Giessienwaard"in Noordeloos.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina