Minicamping Fleremaheerd in Sebaldeburen
Boerencamping in de provincie Groningen

Minicamping Fleremaheerd in Sebaldeburen, een boerencamping in de provincie Groningen is een mooi, rustig gelegen camping. Zo’n honderd meter achter de heerd (de kop-hals-romp boerderij)liggen een aantal veldjes omgeven door boomwallen. Hier zijn zowel zonnige als schaduwrijke plekken te vinden. De camping is het hele jaar geopend en heeft 15 staanplaatsen en 8 stroompunten met 4 ampère stroom. U mag hier zelf een leuk plaatsje uitzoeken. Vanaf de camping kunt u genieten van schitterende uitzichten over landerijen en natuurgebied; dit is het coulissenlandschap waarom het Westerkwartier bekend staat. Reeën, hazen en ander wild laten zich geregeld zien. Minicamping Fleremaheerd in Sebaldeburen, een boerencamping in de provincie Groningen, is ver van de weg en ook van de buren gelegen en kent dus nauwelijks lichtvervuiling.

minicamping Fleremaheerd in Sebaldeburen, Groningen

 

Het sanitairgebouw van Minicamping Fleremaheerd in Sebaldeburen beschikt over 2 toiletten, een douche zonder muntjessysteem, een wascabine en 2 wasbakken voor algemeen gebruik. Buiten is er een wasbak voor de afwas. Ook is hier het afval afgiftepunt. De koelkast is voor algemeen gebruik. Ook is er op deze boerencamping een slechtweervoorziening in de vorm van een boshut met een stookplaats. Ook zijn er vuurschalen beschikbaar voor wie ter plekke zelf vuur wil stoken. Brandhout is tegen een kleine vergoeding beschikbaar. Tevens mag er gebarbecued worden, maar de eigenaren verzoeken u wel om rekening te houden met de rook en de wind. Het terrein wordt klaargemaakt om ook in natte periodes aangenaam te kunnen kamperen.

Verd op boerencamping Fleremaheerd in Sebaldeburen, Groningen

 

Groots is het landschap van het Groninger Westerkwartier, de streek waar minicamping Fleremaheerd in Sebaldeburen ligt, dichtbij de grens met Friesland. Een eeuwenoud cultuurlandschap met uitgestrekte landerijen, doorsneden door sloten, vaarten en kanalen. De luchten zijn er weids en leveren bij iedere weersgesteldheid en tijd van de dag een andere imposante aanblik. De oude boerderijen, omgeven door bomen, liggen er in als een eiland in het groen. Temidden van al dit groots ligt de boerencamping. Uitstapjes kunnen o.a. gemaakt worden naar het Landgoed Nienoord in Leek, het Admiraalshuis in Dokkum en het openluchtmuseum in Warffum. Ook is een bezoek aan de Waddeneilanden Schiermonniksoog en Lauwersoog bijzonder leuk.

Wilt u nog meer weten over deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan de website van Minicamping Fleremaheerd in Sebaldeburen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina