Minicamping Falkudden in Näs
Kleine camping in Dalarna (Zweden)

Minicamping Falkudden ligt in het zuiden van de provincie Dalarna in het dorpje Näs, 150 km van Stockholm. Deze kleine camping heeft een mooie ligging; ze grenst aan een uitmonding van rivier de Dalälven.Falkudden is een kleine, gezellige camping met een mooi zandstrand. Er zijn 32 campingplaatsen op deze ruim 2,2 hectare grootte camping die allen zijn voorzien van elektriciteit en veel plaatsen hebben een mooi uitzicht op het meer. Er zijn ook 13 stuga’s te huur. De vrijheid van Zweden ervaart u bij ons en zal voor een onvergetelijke vakantie zorgen! Minicamping Falkudden in Näs, een kleine camping in Dalarna, heeft de uitstraling van een knusse en gezellige camping. De camping is rustig en bijzonder mooi gelegen aan een uitmonding van de rivier Dalälven.

 

Falkudden Dalarna

De twee sanitair gebouwen van Minicamping Falkudden in Näs zijn centraal gelegen en bieden ruim voldoende toiletten en douches. Verder zijn er voor de gasten kookgelegenheden met een magnetron. Zelf geen caravan, maar toch graag kamperen? Nico en Marlies, de Nederlandse eigenaren, verhuren een caravan voor max. 2 personen, compleet ingericht, tv, radio, BBQ en veel meer. Deze wordt per week verhuurd. De safaritenten Bäver en Utter zijn van alle gemakken voorzien en gebouwd op een groot houten dek. De safaritent Bäver heeft plaats voor 4 personen. Safaritent Utter biedt plaats aan 6 personen. In het hoofdgebouw bevindt zich de receptie, het café en een de kiosk. Hier kunt u boten, kano’s en huren maar ook houdbare producten en etenswaren kopen. Er zijn ook visspullen en kleine souvenirtjes die u kunt kopen. Uiteraard kunt u hier informatie vinden over de omgeving. Broodjes of ontbijt bestelt u een avond van te voren.

Mooie zonsondergang in Zweden

Door de unieke ligging Minicamping Falkudden in Näs biedt het volop mogelijkheden voor zwemmen, vissen, kanovaren, wandelen en fietsen. Het water is geschikt voor kleine kinderen en er is een zwemsteiger. In de omgeving ligt het nationaal park Färnebofjärden, waar u prachtige trektochten kunt maken. Bezienswaardig is de Sala Zilvermijn, één van ‘s werelds best bewaarde mijnen. Hier bezoekt u de donkere kronkelende gangen, enorme grotten en magische meren. In de omgeving van Falkudden camping kunt u prachtig wandelen op open velden of door bossen. Er bevinden zich ook mooie routes in het nationale park “Färnebofjärden”. In dit prachtige natuurgebied kunt u verschillende routes lopen. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie. Ook zijn er diverse uitstapjes in de buurt mogelijk. Zie hiervoor de website.

Wilt u nog meer informatie over deze kleine camping in Dalarna?
Kijk dan op de website van minicamping Falkudden in NäsVolg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina