Minicamping Essenhoeve in Cadzand
Boerderijcamping in Zeeland

Minicamping Essenhoeve in Cadzand, een boerderijcamping in de provincie Zeeland is gevestigd bij een actieve akkerbouw boerderij. Tevens is er een stalling voor 10 pensionpaarden. De camping, die aangesloten is bij de SVR, beschikt over 25 ruime plaatsen die voorzien zijn van een elektra aansluiting. Door de ligging in een oude hoogstamboomgaard  en omdat de plaatsen een beetje kris kras op het veld liggen, heerst er gemoedelijke sfeer. Vier van de plaatsen zijn verhard, dus eventueel geschikt voor campers. Tevens beschikt Minicamping Essenhoeve in Cadzand, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, over 2 vakantiewoningen (4 en 6 persoons).

Er is uitstekend sanitair aanwezig op minicamping Essenhoeve in Cadzand. Men is hier oprecht trots op. Het is ruim opgezet en er zijn voldoende toiletten en douches. Ook staan hier enkele wasmachines en een koelkast. Tevens is er een bibliotheek en zijn er voldoende folders over bezienswaardigheden in de omgeving. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, skelters en  een reuze trampoline. Dus die vermaken zich hier wel.

Op slechts 10 fietsminuten afstand van minicamping Essenhoeve in Cadzand bevindt zich één van de mooiste en schoonste stranden van Zeeland. HIer kun je ook zeer goed vertoeven. Ook schitterend is het nabij gelegen natuurgebied Het Zwin. Cadzand is gelegen op Zeeuws-Vlaanderen. Hierdoor kunt u ook uitstekende uitstapjes naar Sluis, Brugge, Knokke of Oostende. U zult merken dat deze mooie boerderijcamping een uitstekende verblijfplaats is voor een geslaagde vakantie.

 

 

Wilt u nog meer informatie over deze boerderijcamping in Zeeland?
Kijkt u dan eens op de site van Minicamping Essenhoeve in Cadzand.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina