Minicamping "Erve 'n Greun" in Hoge Hexel
Een boerencamping in de provincie Overijssel

De eigenaren van minicamping "Erve 'n Greun" in Hoge Hexel, een boerencamping in de provincie Overijssel, willen u graag uitnodigen voor een bezoek aan hun mooie camping. In het groene land tussen de Twentse dorpen Wierden, Hellendoorn en Daarle vindt u "Erve ’n Greun". Een oase van rust in een landschappelijke omgeving. Daar biedt de familie Venebrugge u een gastvrij onthaal. De overkopelende organisatie van Boerencampings, de VeKaBo, heeft minicamping "Erve 'n Greun" in Hoge Hexel, een boerencamping in de provincie Overijssel, uitgekozen als Beste camping van het jaar 2008 van deze provincie.

ERve 'n Greun in Hoge Hexel, minicamping


In het centrale gebouw op minicamping "Erve 'n Greun" in Hoge Hexel vindt u naast moderne sanitaire voorzieningen een wasmachine en centrifuge, koel- en vriesmogelijkheden en een magnetron. Ook is daar een gezellige recreatieruimte beschikbaar, waar u vooral bij slecht weer goed kunt vertoeven. Als u liever gebruik maakt van bed & breakfast, dan kunt u ook terecht bij "Erve ’n Greun". U heeft over het algemeen meer comfort dan bij het kamperen, maar de keuze is natuurlijk aan u. Voor de kinderen zijn er mooie speelfaciliteiten en een trapveldje beschikbaar.

Vanuit de minicamping "Erve 'n Greun" in Nijverdal kunt u eindeloze wandel- en fietstochten ondernemen. Het Wierdense Veld met zijn schaapskudde en de Sallandse Heuvelrug met zijn glooiingen en vergezichten liggen in de directe omgeving. Twente, Salland en het Duitse grensgebied kunt u vanaf Erve ’n Greun per fiets of met de auto verkennen. Uitgebreide fiets en wandelroutes heeeft men voor u klaar liggen. Voor de goede orde moet u wel weten dat aankomst en vetrek op zondag niet mogelijk is. De omgeving van minicamping Erve 'n Greun staat bekend om haar prachtige natuur en vele culturele bezienswaardigheden.

minicamping Erve 'n Greun in Hohe Hexel


Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Kijk dan eens op de website van minicamping "Erve 'n Greun" in Hoge Hexel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina