Minicamping Erve de Koekoek in Ambt-Delden
Boerderijcamping in de provincie Overijssel (Twente)

Minicamping Erve de Koekoek in Ambt-Delden, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is gelegen in het mooie Twentese land, het zogenaamde Groene Hof van Twente. De kampeerplaatsen liggen in een boomgaard en bieden u ruime plaatsen, allen natuurlijk voorzien van electra. De camping is autovrij, uw auto staat op het erf. Minicamping Erve de Koekoek in Ambt-Delden, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is voor menig kampeerder het startpunt van mooie fiets- en wandeltochten.

Minicamping Erve de Koekoek in Ambt-Delden, Overijssel en Twente

 

Er zijn hier diversen aansluitingen op de fiets- en wandelroutes, u wordt geleidt langs mooie boerderijen en schitterende velden. Ook zult u veel kastelen aantreffen, zoals in Diepenheim. Maar natuurlijk kunt u, eventueel met uw kinderen, nog volop andere uitstapjes maken. Minicamping Erve de Koekoek in Ambt-Delden is hiertoe mooi centraal gelegen.

boerderijcamping Erve de Koekoek in Overijssel en Twente

Naast ruime standplaatsen vindt u op minicamping Erve de Koekoek in Ambt-Delden treft u hier ook alle noodzakelijke voorzieningen, zoals ruim sanitair, ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Ook is er een gastenverblijf waar u alle informatie over de omgeving kunt vinden. Voor de kinderen zijn er voldoende speeltoestellen om een leuke dag op de camping door te kunnen brengen.

Natuurlijk bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Overijssel!
Bezoek dan HIER de website van minicamping Erve de Koekoek in Ambt-Delden

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina