Minicamping Erve Wiegink in Agelo/Ootmarsum
Boerencamping in de provincie Overijssel (Twente)

Minicamping Erve Wiegink in Agelo/Ootmarsum, een boerencamping in de provincie Overijssel. Precies gezegd, in het oosten van de provincie, in het mooie Twente. Hier vindt u, zoals bij vele mini- of boerencampings ongeveer 15 ruime kampeerplaatsen, voorzien van een 6 ampère aansluiting. Zij hebben allemaal uitzicht over de weilanden, op de koeien én kijken uit op het op loopafstand gelegen Ootmarsum. Kamperen bij de boer: dat is kamperen op minicamping Erve Wiegink in Agelo/Ootmarsum, een boerencamping in de provincie Overijssel (Twente)

minicamping Erve Wiegink in Overijssel en Twente

Zoals het een moderne camping hoort te doen, zijn hier op minicamping Erve Wiegink in Agelo/Ootmarsum ook de sanitaire voorzieningen helemaal van deze tijd. Er is zelfs vloerverwarming en het douchen is gratis natuurlijk. Meer informatie over de sanitaire voorzieningen vindt u op de website (klik hiervoor onderaan deze pagina op de gekeurde link). Bij het sanitairgebouw is ook de informatieruimte gebouwd. Uw fietsen kunnen overdekt gestald worden, daar kan ook de accu van de electrische fiets opgeladen worden, tevens is er een jeu de Boulesbaan aangelegd. Ook aan de kinderen is gedacht, daar zijn spelletjes en speeltoestellen voor.

boerencamping ERve Wiegink on Twente

En dan het vertier buiten minicamping Erve Wiegink in Agelo/Ootmarsum. Het begint met het mooie Ootmarsum dat op loopafstand van de camping ligt. Diverse wandelroutes lopen langs de camping, o.a. het Noaberpad en het Twentepad. Natuurlijk kunt u hier ok schitterende fietstochten maken. De kastelen en bijbehorende landerijen in dit mooie Twense land vragen om uw bezoek. In de zomer zijn er in de plaatsen zoals Ootmarsum diverse activitieten te doen. U zult tijd te kort komen om alle leuke dingen hier te bezoeken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze boerencamping in Overijssel?
Bezoek dan, door hier te klikken, de website van minicamping Erve Wiegink in Agelo/Ootmarsum

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina