Minicamping Erve Wezenberg in Denekamp
Boerderijcamping in Overijssel

Minicamping Erve Wezenberg in Denekamp, een boerderijcamping in Overijssel, is gevestigd bij een in bedrijf zijn de boerderij die gericht is op het verbouwen van mais en graan. Het terrein beschikt over 30 ruim opgezette plaatsen van ieder ongeveer 200 m². De plaatsen hebben een verhard gedeelte voor de voortent en beschikken over een 10 amp. stroomaansluiting. De ligging van deze mini camping is gewelding, in het mooie Twente met zijn coulissenlandschap en vlakbij de Duitse grens en Nordhorn. Kortom, Minicamping Erve Wezenberg in Denekamp, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, is een mooie en ruime camping om uw vakantie door te brengen.

 

Minicamping Erve Wezenberg in Denekamp, Twente

 

Er zijn uitstekende voorzieningen op Minicamping Erve Wezenberg in Denekamp.Het sanitair is modern en verwarmd en bestaat uit 5 douches, 2 wascabines, 4 toiletten en nog (af)wasplaatsen. U beschikt hier over gratis WiFi. Naast de mini camping zijn er n ook nog 2 vakantieappartementen in de boerderij en 3 boerderijkamers te huur. Op het terrein zijn ook een paar jeu-de-boules banen aangelegd. Bij voldoende belangstelling organiseren Herman en Mariël Niehof, de eigenaren van deze mini camping, af en toe ook een Chinees of Grieks buffet.

 

Boerderijcamping erve Wezenberg in Denekamp

 

Het mooie Twentse land is een ideaal gebied voor het maken van wandel en fietstochten. U komt door leuke dorpen zoals Denekamp uit Nordhorn (Dld) waar u heerlijk kunt winkelen of in één van de restaurantjes kunt eten of drinken. Verder zijn er leuke bezienswaardigheden in en om Boerderijcamping Erve Wezenberg in Denekamp. En dat alles binnen een straal van 20 kilometer rond deze ruim opgezette mini camping.

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Erve Wezenberg in Denekamp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina