Minicamping El Zorro in Zarzalico
Natuurcamping in (zuid) Spanje

Minicamping El Zorro in Zarzalico, een Natuurcamping in (zuid) Spanje is een Nederlandsche naturistencamping. De camping bevindt zich in de heuvels van de Sierra del Viento, een van de uitlopers van de Sierra Nevada en ligt op ruim twee uur rijden onder Alicante en op twee uur van Granada en ongeveer drie kwartier van Vera. Het natuurpark begint min of meer in de achtertuin! De familie Hollanders, de eigenaren van Minicamping El Zorro in Zarzalico, een natuurcamping in Spanje biedt u een wonderschone omgeving, rust, grote plaatsen, kortom een unieke locatie waar u naturistisch kunt recreëren op geheel eigen wijze.

Naturisten en natuurcamping El Zorro in Spanje, sierra Nevada

Wederzijds respect, respect voor de omgeving en gemoedelijkheid staan bij op Minicamping El Zorro in Zarzalico voorop. Tevens kwaliteit en duurzaamheid en kleinschaligheid, zodat men u een optimale service kan bieden.Het 7 hectare grote terrein is kleinschalig, maximaal 20 plaatsen. Tevens zijn de faciliteiten zeer uitgebreid en goed verzorgd. Hier staan o.a. een bubbelbad met geweldig uitzicht, een groot zoutwater zwembad met prachtig terras en bar, een douchehuis voorzien van de eigen bronwater en warm water grotendeels door middel van een zonnepaneel

MInicamping El Zorro in Spanje

Vanuit minicamping El Zorro in Zarzalico kunt u zeer veel spannende outdoor activiteiten beleven en tegelijkertijd gezond en actief bezig zijn en genieten van de prachtige omgeving en van de zon! Tweemaal in de week kunt u gratis deelnemen aan de wandelingen die men organiseert en eenmaal per week is er een fietstocht naar Puerto Lumbreras of naar Velez Rubio. Natuurlijk zijn er veel meer activiteiten in de omgeving, zoals paardrijden; buitenritten en cursussen Natural Horsemanship en angstvrij rijden zijn hier ook mogelijk.
.

Wilt u meer weten over deze naturistencamping in Spanje
Bezoek dan hier de website van Minicamping El Zorro in Zarzalico

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina