Minicamping Efkes-Lins in Marknesse
Boerencamping in de provincie Flevoland

Jannie en Rien Kalkman zijn de eigenaren van de in 1982 opgerichte minicamping Efkes-Lins in Marknesse, een boerencamping in de provincie Flevoland. "Efkes-Lins" is een Friese vertaling van: "Er even tussen uit". Dat is dus het motto wat men u te bieden heeft. De boerderij heeft geen agrarische bestemming meer. Wel heeft men nog wat kleinvee. Dus voor een rustige en ontspannen vakantie bent u op minicamping Efkes-Lins in Marknesse, een boerencamping in de provincie Flevoland op het juiste adres.

Minicamping Efkes-Lins in Marknesse, Flevoland

Minicamping Efkes-Lins in Marknesse biedt u voldoende beschutte plaatsen. De sanitaire voorziening voldoet aan de gestelde eisen. Er is voldoende informatie aanwezig om uitstapjes in de omgeving te maken, zoals Schokland, Giethoorn, de Weerribben. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden in de nabije omgeving. Ook kunt u op de camping kano's huren, zodat u er ook zelf op uit kunt trekken.

Minicamping Efkes-Lins in Marknesse ligt op de grens van het nieuwe en het oude land. Het nieuwe land met Vollenhove (±1km), Sint-Jansklooster, Blokzijl, De Weerribben en Giethoorn op loop- of fietsafstand. Achter de camping ligt het Vollenhovermeer (700m) waar men kan surfen, kanovaren, zwemmen of vissen. Het nieuwe land, de Noordoostpolder, met de voormalige eilanden Schokland en Urk, oud Kraggenburg met een voormalige vuurtoren, het Voorster- en het Kuinderbos en vele mogelijkheden om te fietsen, wandelen en te vissen. Vanaf het "strandje" aan het Vollenhover-meer kan naar hartelust gesurft en gezwommen worden.

boerencamping Efkes-Lins in Marknesso, provincie Flevoland


Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Flevoland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Efkes-Lins in Marknesse.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina