Minicamping Duinhoeve in Den Helder
Boerencamping in de provincie Noord Holland

De eigenaren van minicamping Duinhoeve in Den Helder, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, nodigen u graag uit voor een bezoek aan hun mooie camping in de kop van deze mooie provincie. De camping is een ideale plek voor rustzoekers. Het is een intieme camping in het groen. De camping, die niet geschikt is voor kinderen en jeugd, ligt in het buurtschap Koegras gelegen tussen Julianadorp en Den Helder. Tevens heeft men een compleet ingerichte vakantiewoning voor 4 personen, met een privé terras. Wilt u dus rust, ruimte en frisse lucht, kom dan voor een verblijf naar minicamping Duinhoeve in Den Helder, een boerencamping in de provincie Noord-Holland.

Minicamping Duinhoeve in Den Helder

 

Minicamping Duinhoeve in Den Helder is voorzien van een bomensingel en daarbij een schitterend uitzicht over het buurtschap aan de rand van de duinen. In het voorjaar wanneer de bollenvelden in bloei staan is de omgeving één bloemenzee. De camping is voor mensen die graag de rust opzoeken en er zijn vele mogelijkheden tot sportieve activiteiten. De camping ligt op slechts 2 km van "strandslag Falga" met een lengte van 7 km.

Fietsen kunt u vanaf minicamping Duinhoeve naar hartelust: de fiets- en kanoroute biedt voor elk wat wils. Naast kanöen en fietsen zijn er vele mogelijkheden voor skaters, mountainbikers, wandelaars en Nordic Walkers. Gezellige stadjes zoals Schagen met de West Friese markt of Marine stad Den Helder met de Juttersmarkt en Fort Kijkduin. Zo kunt u elke dag kiezen waar u uw vertier zoekt. Dagtochten naar Texel is heel goed mogelijk vanaf de camping, binnen enkele minuten bent u bij de boot die u, in iedergeval 1 x per uur, veilig naar Texel brengt.

Boerencamping Duinhoeve in Noord-Holland

 


Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Duinhoeve in Den Helder.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina