Minicamping Drentse Monden in Nieuw-Weerdinge
Kleine camping in de provincie Drenthe

Minicamping Drentse Monden in Nieuw-Weerdinge, een kleine camping in de provincie Drenthe is een rustig gelegen camping in een verrassende omgeving nabij de Duitse grens. Het is een ideale uitvalbasis voor al uw uitstapjes. De provincies Drenthe en het zuid-oosten van de provincie Groningen kunt u vanaf deze kleine camping uitermate goed ontdekken. De ruime plaatsen zijn van alle gemakken voorzien. Elke plek op Minicamping Drentse Monden in Nieuw-Weerdinge, een kleine camping in de provincie Drentheheeft zijn eigen stroom punt, 6 amp. en op het veld zijn voldoende waterpunten aanwezig.

 


De voorzieningen op Minicamping Drentse Monden in Nieuw-Weerdinge zijn goed en uitgebreid, de plaatsen zijn ongeveer 100m² en enkelen daarvan hebben een tegelplateau. Er zijn goede verwarmde en schone sanitaire voorzieningen incl. toiletpapier. Voor de gasten is er gratis wifi beschikbaar. Er is een gezellig terras met een kleine speeltuin. Wat hoort er bij een minicamping? Natuurlijk een miniboerderijtje. De kinderen kunnen knuffelen met de konijnen en kippetjes. Is het een dag wat minder weer kunt u zich vermaken in het speelhalletje met een Air hockey tafel ,spelletjes een Wi. Op de camping is ook een oplaadpunt voor uw elektrische fiets aanwezig. Tegen een kleine vergoeding kunt u eventueel gebruik maken van de wasmachine en droger.

 


U kunt heerlijk gaan wandelen of fietsen in de bosrijke omgeving van Minicamping Drentse Monden in Nieuw-Weerdinge. Ook kunt u opzoek gaan naar de talloze hunebedden in de omgeving bijvoorbeeld in Exloo en Valthe. De vissers onder ons kunnen gaan vissen in de vele kanalen die Nieuw-Weerdinge rijk is, of u kunt gaan vissen in de forelvijver die op fietsafstand van de camping ligt. Maar ook leuke uitjes behoren tot de mogelijkheden. Breng eens een bezoek aan Emmen, denk aan Wildlands Adventure Zoo. Of aan Ter-Apel. Te veel om op te noemen. Helemaal niets doen kan natuurlijk ook heerlijk genieten van de rust. Op het vernieuwde terras bij de receptie kunt u, na bijvoorbeeld een dagje uit, genieten van diverse koffie- en thee-specialiteiten, frisdrank, e.d.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Drentse Monden in Nieuw-Weerdinge.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina