Minicamping Domaine du Bourg in Gannay sur Loire
Boerderijcamping in de Auvergne

Op minicamping Domaine du Bourg in Gannay sur Loire, een boerderijcamping in de Auvergne is een vlak grasland van bijna 1 hectare ingericht als autovrije camping met 25 plaatsen. Onder de bomen of op het open veld, u mag zelf bepalen waar u wilt staan. Het sanitair is een nieuw traditioneel gebouwd vakwerkhuis met voldoende warme douches[zonder munten], toiletten, wastafels en afwasplaatsen. Toilet papier is aanwezig u kunt uw rollen thuis laten. Tevens zijn er een ruimte voor minder validen, een urinoir, een baby-badder-hoek en een storttoilet. Elektra [euro-aansluiting] bij de tent is mogelijk, maar voor de echte kampeerders met 'ouderwetse' koelelementen staat er een vriezer. Vuile was ? Voor een klein bedragje kunt u machinaal een wasje doen. Naast het kampeerterrein is een kampvuur plaats waar u een groot vuur kunt maken mits het niet al te lang droog is geweest. De eigenaren willen het geheel kleinschalig houden, dat betekent dus geen disco, geen georganiseerde animaties, maar wèl gezelligheid, rust, ruimte voor de kids en (als u wilt) een prettig gesprek met de andere gasten. Wilt u echt helemaal niets aan het hoofd hebben, schuif dan aan voor het uitgebreide ontbijt en avondeten. Dit kunt u reserveren bij de eigenaren van minicamping Domaine du Bourg in Gannay sur Loire, een boerderijcamping in Auvergne.

Minicamping Domaine du Bourg in Frankrijk, boerderijcamping in Auvergne


Wilt u met meerderen komen dan kan dat. Veel gezelschappen/families maken combinaties van bijvoorbeeld camping met kamers, caravan met vakantiehuis of trekkershut met kamers. Wanneer u een keer geen zin heeft om te koken, eet dan gezellig met de eigenaren mee, zij verzorgen een zogenaamde 'table d'hôte', waarbij u op het overdekte terras kunt genieten van de heerlijke streekgerechten. Vegetarisch, een stevige fietsers/wandelaars maaltijd men houdt er allemaal rekening mee. Ook voor een uitgebreid ontbijt zorgt men graag. Natuurlijk staat ook voor u het gehele terrein ter beschikking met o.a. zwembad, terras, speelweide met een hut, zitjes in de zon en in de schaduw, picknicktafels, een piste de petanque, een volleybalveld, een voetbalveldje, een trampoline, zandbak, schommels en een gemetselde barbecue. 's Morgens kunt u vanaf minicamping Domaine du Bourg in Gannay sur Loire naar de bakker lopen (50 meter) om ovenverse croissants, baguettes of banettes te halen. Om de hoek zijn tevens een goede slager/traiteur, een kleine supermarkt, een café met terras en een eetcafé bij de haven.

Boerderijcamping Domaine du Bourg in Gannay sur Loire, Frankrijk, mini camping

 

Luieren? Geen probleem bij Minicamping Domaine du Bourg in Gannay sur Loire. Maar voor de actievelingen onder u is het goed te weten dat er veel te doen is in de regio. Het mooie en zachtglooiende landschap leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Voor zowel korte als lange tochten liggen routes voor u klaar. Diverse routes lopen langs de domaine zoals de GR3, de E6 fietsroute (Nantes-Dode Zee), de Loire per fiets en enkele pelgrim routes. Wilt u niet zelf fietsen meenemen dan kunt u die hier huren. Ook organiseert men kayak tochten op de mooie Loire. Op de website vindt u onder "wat te doen" alles over activiteiten, kastelen, wijntoerisme, natuur, brocantes, agenda, kayak tochten, tuinen, etc. Folders, brochures en tips geeftmen u met plezier.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de Auvergne?
Bezoek dan HIER de wensite van minicamping Domaine du Bourg in Gannay sur Loire

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina