Minicamping Domaine de Cadenne in Saint Antonin Noble Val
Boerderijcamping in het departement Tarn et Garonne

Minicamping Domaine de Cadenne in Saint Antonin Noble Val is een kleine boerderijcamping in het departement Tarn et Garone, gelegen boven Toulouse en tussen Bordeaux en Montpellier. Het is een echte minicamping want men beschikt over slechts 6 staanplaatsen voor een caravan of tent. Iedere plek is voorzien van electra en zijn erg ruim, meer dan 150m² met voldoende beschutting tegen de zon. Ook is er een complete en luxe ingerichte 4 persoons Sahara tent te huur. Zoals de eigenaren zeggen: Glamping in optima forma. In de authentieke boerderij heeft men met behoud van de sfeer van vervlogen tijden 2 chambres d’hôtes en 3 gîtes (vakantiehuisje) gecreëerd. De luxe chambres d’hôtes hebben ieder een eigen badkamer, apart toilet en gezellige zithoek en zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Kom dus ook eens genieten op Minicamping Domaine de Cadenne in Saint Antonin Noble Val, een boerderijcamping in het departement Tarn et Garonne.

 

 

Minicamping Domaine de Cadenne in Tarn

 

Ondanks dat Minicamping Domaine de Cadenne in Saint Antonin Noble Val eccht klein is beschikt men wel over hele goede voorzieningen. U kunt gebruik maken van het zwembad en natuurlijk de terrassen, ligbedden en parasols. Het moderne sanitair beschikt over 2 toiletten, 2 douches, 2 wastafels en een wasmachine voor gezamenlijk gebruik. Voor de vaat is er een ruime overdekte afwasplaats met heet water. Vanaf de boerderijcamping is direct aansluiting op diverse korte en langere wandelroutes. Het privé bos en weiland geven voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen en te sporten. Op Boerderijcamping Domaine de Cadenne kunt u terecht voor een heerlijke ontspannen of actieve vakantie. Er is WiFi aanwezig.

 

 

Boerderijcamping Domaine de Cadenne in St. Antonin Noble Val, Frankrijk

 

 

Het voordeel van kamperen op Minicamping Domaine de Cadenne in Saint Antonin Noble Val dat het niet uitmaakt in wel seizoen u hier verblijft. In het voorjaar ontspringen de frisse groene kleuren aan de bomen en bieden de in bloei staande wijnranken in de dalen een schitterend schouwspel. In de zomer kunt u heerlijk genieten van de kersen en de aardbeien en zijn er, natuurlijk midden in het hoogseizoen, diverse muziekfestivals en zomerfeesten in de nabije omgeving. September en Oktober is het moment om de heerlijke druiven en eekhoorntjesbrood te proeven. De tijd van het druivenplukken. In deze periode is het weer zeer mild! In de laatste twee maanden van het jaar vanandert de kleur van de natuur per week. Naast het genieten van de natuurschoon zijn er natuurlijk ook diverse interessante steden en dorpjes in de omgeving van deze leuke boerderijcamping.

 

 

 

Wilt u meer weten over deze leuke en kleine boerderijcamping in hetd epartement Tarn et Garonne?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Domaine de Cadenne in Saint Antoinin Noble Val.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina