Minicamping Domaine à la source de Ganvié in Prades
Boerderijcamping in de Ardeche Frankrijk

Vanaf 1 april 2012 kunnen Sylvestre en Karin u gaan verwelkomen op hun Minicamping Domaine à la source de Ganvié in Prades, een boerderijcamping in de Ardeche Frankrijk. Een kleine, nieuwe camping in het zuiden van de Ardèche. Omringd door de bossen, rivieren en bergen van het regionaal park les Monts d’Ardèche, kunt u genieten van het prachtige uitzicht op één van de 20 kampeerplaatsen. Menverwelkomt u van harte als kampeerder of als tijdelijke bewoner van één van de sfeervol ingerichte safaritenten. De camping is opgebouwd uit verschillende terrassen van verschillende afmetingen en beplantingen. Wilt u een geheel nieuwe camping ervaren, kom dan een bij Minicamping Domaine à la source de Ganvié in Prades, een boerderijcamping in de Ardeche Frankrijk.

mini camping Domaine à la source de Ganvié

 

Op Minicamping Domaine à la source de Ganvié in Prades is een gezellige recreatieruimte, een bar/terras en nieuw sanitair dat in voor- en naseizoen verwarmd is. Het hele seizoen door worden er diverse activiteiten en/of excursies georganiseerd voor groot en klein. Je vindt bij hier geen stampende disco’s of grootschalige animatie maar activiteiten afgestemd op de groene, rustige omgeving. Enkele avonden per week een gezamenlijke maaltijd voor de liefhebbers. In de winter van 2011/2012 wordt het zwembad gebouwd. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen, musea bezoeken, streekmarkten afstruinen of lekker zwemmen in de kraakheldere rivieren. Ook zijn er diverse buitensporten te beoefenen zoals kanoën, abseilen, paardrijden en klimmen. Bij voldoende belangstelling kan dit door de camping worden georganiseerd.

Domaine à la source de Ganvié, boerencamping in Frankrijk


De Ardèche is een landelijke regio zonder vervuilende industrie en snelwegen. De bewoners leven er in en met de natuur en de seizoenen. De natuurschoon is uniek en we moeten er zuinig op zijn. Water is schaars en vooral in de zomer is spaarzaam omgaan met water absolute noodzaak. Sylvestre en Karin proberen hun steentje bij te dragen door een milieubewuste bedrijfsvoering zoals het gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen, het scheiden van afval, een zonneboiler en een ecologisch waterzuiveringssysteem waardoor het gebruik van niet ecologische was- en afwasmiddelen niet zijn toegestaan op de camping. Samen met het Nationaal Park régional des Monts d'Ardèche onderstrepen ze het Europees initiatief voor duurzaam toerisme. Ondertussen is men druk bezig uw komst voor te bereiden en verheugen ze zich erop u te mogen begroeten.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de Ardeche?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Domaine à la source de Ganvié in Prades.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina