Mini camping Domaine Troteligotte in Pomarède
Boerderijcamping in het departement Lot

Mini camping Domaine Troteligotte in Pomarède, een boerderijcamping, ligt in het Zuid-Franse departement Lot. Men biedt u een heerlijke vakantie in een geweldige omgeving. Troteligotte is een fermette, gelegen op een bosomzoomd terrein van ruim één hectare. De fermette is gebouwd rond 1800 en is recent gerestaureerd en gemoderniseerd. Het kampeerterrein, met 6 ruime caravan- en kampeerplekken. Tevens zijn er drie kamers beschikbaar voor chambres d' hôtes. Het campingterrein van Mini camping Domaine Troteligotte in Pomadère, een boerderijcamping in het departement Lot, is licht glooiend en bestaat voornamelijk uit gras. De plaatsen zijn geschikt voor zowel caravans, campers als tenten, zijn ruim opgezet en vlak. Er is elektriciteit aanwezig.


Minicamping DomaineTroteligotte in Frankrijk

 

Het sanitair is eenvoudig maar ziet er verzorgd en netjes uit. Op de camping zijn huisdieren welkom, mits ze zijn aangelijnd. Het gebied waar Mini camping Domaine Troteligotte in Pomarède ligt kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur en leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Wandelkaarten en fietskaarten zijn op de camping verkrijgbaar. Wanneer u terug komt van een heerlijke wandeling of fietstocht kunt u op de veranda of terras heerlijk genieten van een drankje. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u aanschuiven bij de table d'hôte. Graag van te voren even doorgeven aan de eigenaren Agnes of Reg wanneer u mee wilt eten. Agnes en Reg runnen Mini camping Domaine Troteligotte met veel plezier en enthousiasme en zullen er alles aan doen om u een fantastische vakantie te bezorgen. De rust op de camping doet niet vermoeden dat er in de omgeving zeer veel te doen en te zien is. Het kampeerterrein van Domaine Troteligotte is geopend van 1 apil tot 1 november.


Mini camping Domaine Troteligotte in Lot, Frankrijk

Het departement Lot ligt in een heuvelachtig landschap. Op zeven kilometer van Mini camping Domaine Troteligotte in Promarède, ligt het gezellige plaatsje Prayssac waar u supermarkten en andere winkels kunt vinden. Op kleine afstand ligt ook de Romeinse stad Cahors. Deze stad is bekend om haar prachtige kathedraal, de unieke Pont Valentré en haar vins noirs (zwarte wijnen). Overal in de omgeving zijn oude kerken, dorpjes, musea en grotten te bezoeken. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven. In het departement Lot worden vele evenementen georganiseerd zoals dorpsfeesten en valkenshows.Bijna elk plaatsje heeft haar eigen markt met streekproducten. Er is een uitgebreide wijnbouw langs rivier de Lot en een bezoek aan een van de vele wijnkelders is zeker aan te raden. Daarnaast zijn er schitterende kanotochten te maken in de Vallée de Lot en de Vallée du Célé. Er ligt op slechts zeven kilometer afstand een prachtig natuurmeer met allerlei faciliteiten voor kinderen.

Wilt u nog mer weten over deze boerderijcamping in het departement Lot?
Bezoek dan eens de website van Mini camping Domaine Troteligotte in Promarède.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina