Minicamping Domaine Roqueforette in Laulne
Boerencamping in Normandië

Minicamping Domaine Roqueforette in Laulne, een boerencamping in Normandië, is een rustig gelegen landgoed met een authentiek boerenhuis in het hart van het regionale natuurpark des Marais du Cotentin et du Bessin. Hier kunt U een ruime plaats op de boerencamping uitzoeken, of de gezellige gîte huren, overnachten in de authentieke chambre d'hôte of in de luxe toercaravan. Op deze minicamping kunt u tevens ook van de table d'hôte genieten. Er zijn slechts 8 zeer ruime (250m²) plaatsen beschikbaar, die allemaal zijn afgezet met beplanting en tevens voorzien zijn van electriciteit. Op het terrein zijn enkele watertappunten aanwezig. Laat u zich ook eens verwennen op Minicamping Domaine Roqueforette in Laulne, een boerencamping in Normandië.

 

Minicamping Domaine Roqueforette in Roquefort, boerencamping Normandie. Frankrijk

 

Ondanks dat het een kleine camping is biedt Minicamping Domaine Roqueforette in Laulne u voortreffelijke voorzieningen. Er zijn 2 douches en 2 toiletten, er is een afwasplaats & een aparte plaats om uw (biologische) cassettetoilet te legen. Ook is er Wifi aanwezig. Ed en Doreen Advocaat zijn de trotse bezitters van deze boerencamping in Normandië. Zij geven u graag veel informatie over de omgeving, zoals de weekmarkten, brocates en bezienswaardigheden.Eén van de beste voorzieningen is de landelije stilte en de gastvrijheid. Een advies is om eens gebruik te maken van de Table d'hôte, want koken is de grote hobby van Ed en Doreen.

 

Minicamping Domaine Roqueforette in Roquefort, boerencamping Normandië, Frankrijk

 

Minicamping Domaine Roqueforette in Laulne is gelegen in het Parc Naturel des Marais du Cotentin et du Bessin. Hier zijn veel bijzondere vogelsoorten gespot & ook mooie wandelroutes uitgezet. Vlakbij zijn ook de enorme stille zandstranden en ruige rotskusten. De temperatuur is in deze streek, La Manche, zeer aangenaam door de warme luchtstroming vanuit de Atlantische Oceaan. Fietsroutes vrijwel aangrenzend & volop wandelroutes in de buurt zoals op het strand, door de duinen en door de bossen. De boerderijcamping ligt ook aan de route van de Cobra la Percée en dichtbij vele andere oorlogsmonumenten. Veel bezienswaardigheden zoals musea, monumenten, haven- en badplaatsjes met leuke terrasjes & gezellige stadjes liggen op korte afstand van deze leuke minicamping in Normandië.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op deze boerencamping in Normandië?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Domaine Roqueforette in Laulne.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina