Minicamping Delflandhoeve in Delft
Boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland

Minicamping Delflandhoeve in Delft, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland, is gevestigd op een voormalige veehouderij. De huidige eigenaren, Alex en Ine met hun kinderen hebben de bestemming echter gewijzigd in een mini camping, een vergaderlocatie en feest- en arangementmogelijkheid. DE camping is unike gelegen midden in de Randstad en midden in het groen. De ongeveer 35 kampeerplaatsen liggen tussen bossages en sloten en zijn voorzien van een stroomaansluiting. De omgeving van Minicamping Delflandhoeve in Delft, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland, biedt uitstekende mogelijkheden om er te voet, op de fiets of met de kano er op uit te trekken.

 

Minicamping Delflandhoeve in Delft, boerderijcamping in Zuid-Holland

 

Er zijn goede voorzieningen op Minicaming Delflandhoeve in Delft, het sanitair is uiterst modern en schoon. Er zijn een aantal watertappunten aanwezig. De eigenaren zijn erg gesteld op hun terrein en daardoor kan het zijn dat u na ongeveer 1 week gevraagd wordt om uw kampeermiddel iets te verplaatsen. Zo blijft het gras mooie groen. Auto's dienen buiten het kampeerterrein geparkeerd te worden. Bij aankomst op de mini camping ontvangen ale gasten een informatiemap. Hierin staan vele routes die te maken zijn. Natuurlijk zit er ook informatie over de stad Delft in de map. Maar ook op uw eigen laptop of Ipad kunt u informatie opzoeken, want er is draadloos internet beschikbaar. Alex en Ine verkopen in de receptie ook drankjes, ijs en eigen producten.

Mini camping Delflandhove in Delft, boerderijcamping in Zuid-Holland

 

Omdat u op Minicamping Delflandhoeve in Delft midden in de Randstad verblijft bent u nooit ver verwijderd van bezienswaardigheden, attracties en natuurlijk het Noordzeestrand. Maar allereerst wordt de stad Delft natuurlijk bezocht. Delft staat bekend om het Delfts blauw, Johannes Vermeer, het VOC én natuurlijk de band met ons koningshuis. Het is een stad met vele mooie winkels, leuke café's en dito terrassen. Het is ook een bruisende studentenstad. Tegengesteld is Midden-Delfland, een 6600 ha. groot poldergebied. Leuke oude dorpjes met vele recreatiemogelijkheden. Ook zijn er diverse uitstapjes mogelijk, zoals naar Kinderdijk, Rotterdam (haven), Den Haag (Madurodam). Kortom, deze mini camping is een unieke locatie is de Randstad.

 

Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden bij een verblijf op deze boerderijcamping in Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Delflandhoeve in Delft.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina