Minicamping De Deeskerhof in Haarlo,
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

Minicamping De Deeskerhof in Haarlo, een boerderijcamping in de provincie Gelderland is gelegen bij het mooie Wolinkbos.Haarlo is een dorpje in de Achterhoek, een ideale plek voor mensen die van rust houden. De camping beschikt over 15 standplaatsen voor tenten of caravans. Alle plaatsen hebben de beschikking over een aansluiting voor electriciteit. Het is tevens mogelijk om een huisje te huren. Deze is geschikt voor 4 personen en heeft een mooi terras met uitzicht over een weide. De Achterhoek is één van de mooie gebieden van Nederland. Hier wordt het landschap bepaald door bosstroken afgewisseld met weidegronden behorende bij oude Saksische boerderijen. Minicamping De Deeskerhof in Haarlo, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, is een mooie plek om de Achterhoek te verkennen.

 

Minicamping Deeskerhof in Haarlo, Achterhoek

 

Er is uitstekend en goed sanitair aanwezig op Minicamping DeDeeskerhof in Haarlo. Het gebouw is heerlijk verwarmd, zodat u ook in het koelere voor- en najaar lekker warm kunt douchen. Uw fiets kunt u eventueel stallen in de overdekte fietsenstalling. Heeft u een fiets met electrische ondersteuning? Dan kunt u die daar ook opladen. Voor de gasten van deze boerderijcamping is gratis Wifi beschikbaar. Voor de kinderen is er een trampoline. Vlakbij, in het op 5 klilometer afstand gelegen Eibergen, is een verwarmd zwembad met glijbanen aanwezig. In Haarlo zelf is bij een café-restaurant een grote speeltuin en midgetgolf aangelegd. Mooi op loopafstand van de camping.

 

boerderijcamping Deeskerhof in Gelderland, de Achterhoek

 

Het mooie coulissenlandschap, waar De Achterhoek om bekend staat, kunt u het beste beleven indien u gebruik maakt van het landelijke knooppunten fietsnet. Deze zelf samen te stellen fietsroutes leiden o.a. langs boerderijen met zgn. rustpunten. Hier kunt u tegen een zeer schappelijke prijs iets heerlijks nuttigen. Tijdens uw ontdekkingstocht per fiets door de gemeente Berkelland, daar waar minicamping De Deeskerhof in Haarlo ligt, komt u mooie kastelen tegen, kunt u een vaartocht maken over de rivier De Berkel, ziet u diverse watermolens en kunt u veel verschillende musea bezoeken. U ziet, er zijn volop mogelijkheden indien u kampeert op deze leuke en nette boerderijcamping in de Achterhoek.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de Achterhoek, provincie Gelderland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Deeskerhof in Haarlo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina