Minicamping De Coolewee in Bathmen
Boerencamping in de provincie Overijssel

Voor de rustzoeker is minicamping De Coolewee in Bathmen, een boerencamping in de provincie Overijssel "the place to be". Het terrein is geheel omzoomd door een houtwal, waardoor u zich echt in de natuur waant, vooral op de besloten plaatsen. Neem wel uw vogelboekje mee, want u ziet en hoort hier vogels die u normaal niet tegenkomt. Dus de echte rustzoekers en natuurliefhebbers komen een bezoek brengen aan minicamping De Coolewee in Bathmen, een boerencamping in de provincie Overijssel.

minicamping De Coolewee in Bathmen, Overijssel

 

Minicamping De Coolewee in Bathmen bestaat uit twee gedeelten, een veld waar u makkelijk contact met andere kampeerders maakt en er zijn plaatsen waar u meer privacy heeft. De keuze is aan u. De camping is geschikt voor alle leeftijdscategorien, voor een ieder is er wat te doen. De sanitaire voorzieningen zijn natuurlijk ook netjes verzorgd, en zoals het op de meeste boerencampings is, is het douchen hier ook gratis.

Boerencamping De Coolewee in Overijssel, Bathmen

 

Om vertier en vermaakt te hebben in de omgeving van minicamping De Coolewee in Bathmen bent u hier ook op de juiste plek. Plaatsen als Deventer, Zutphen en Lochem hebben zoveel historisch te bieden, u zult hier gewoon vaker naar toe moeten. Houdt u echter meer van wandelen en fietsen, dan zijn de mogelijkheden hier ook bijna onbeperkt. Ga de uitdaging eens aan met de Holterberg! Iets minder inspanning kost vissen of kano-varen.

U wilt natuurlijk meer informatie over deze boerencamping in de provincie Overijssel!
Bezoek dan door HIER te klikken de website van minicamping De Coolewee in Bathmen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina