Minicamping De Molenhoek in Haarle
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Al meer dan 25 jaar bestaat Minicamping De Molenhoek in Haarle, een boerderijcamping in de provincie Overijssel. Haarle is een plaatsje in de gemeente Hellendoorn, aan de voet van het nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Er zijn 15 mooie en goed beschutte kampeerplaatsen beschikbaar, mooi gelegen tegen een bosrand. Uw auo mag naast de caravan of tent geparkeerd worden. Ook zijn er twee volledig ingerichte stacaravans en een gewone caravan te huur. Het is geen actieve boerderijmeer maar er zijn natuurlijk nog wel een aantal leuke dieren op Minicamping De Molenhoek in Haarle, een boerderijcamping in de provincie Overijssel.

 

Minicamping De Molenhoek in Haarle, boerderijcampoing in Overijssel.

 

Het terrein van Minicamping De Molenhoek in Haarle is op en top, een mooi grasveld en goed verzorgde aanplant. Ook het sanitairgebouw is erg netjes en schoon en voldoen natuurlijk ruimschoots aan de door de SVR gestelde eisen. Er zijn voor de dames en de heren elk 2 toiletten en een douche, 4 wastafels, een chemisch afstort toilet, twee overdekte afwasplaatsen, wasgelegenheid en een overdekte fietsenstalling. Ook is er een gezellige recreatieruimte. Kinderen vermaken zich ook uitstekend in de speeltuin en natuurlijk met de dieren op deze boerderijcamping. Iedere dag kunt een genieten van een vers eitje, want deze zijn hier gewoon te koop. Tevens is er gratis WiFi op de camping beschikbaar.

Veldje op Minicamping De Molenhoek in Haarle, Overijssel

 

De Sallandse Heuvelrug biedt u veel en heel mooie fiets- en wandelmogelijkheden. Het grootste heidegebied van West-Europa is hier gelegen. Bij aankomst op Minicamping De Molenhoek in Haarle ontvangt u een map met vele bezienswaardigheden en natuurlijk met de fiets- en wandelroutes.Binnen een straal van 2 kilometer van deze boerderijcamping vindt u een veelheid van recreatiemogelijkheden en bezienswaardigheden. Te veel om hier zo maar allemaal te benoemen.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Molenhoek in Haarle.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina